Kuva: AOP

Tom Cruisen tekemä stuntti pieleen - tähti loukkaantui

14.08.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Mies satutti ainakin nilkkansa rytäkässä. Cruise oli kuvaamassa uusinta Mission Impossible 6 -leffaa.

Näyttelijä Tom Cruise, 55, tunnetaan hurjapäänä, joka tekee itse myös elokuvissa suurimman osan omista stunteistaan. Eräs stuntti ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan viikonlopun kuvauksissa. Cruise oli kuvaamassa uutta Mission Impossible 6 -toimintaleffaa, kun hän loukkaantui hyppy-yrityksessä. Cruisen oli määrä hypätä katolta toiselle, jonka jälkeen hän olisi jatkanut juoksua katolla. 

Hyppy jäi kuitenkin liian lyhyeksi, joten mies osui ylävartalostaan suoraan toisen rakennuksen seinään. Cruise jäi roikkumaan valjaiden varaan, jonka jälkeen hänet laskettiin alas. Näyttelijän nähtiin poistuvan kuvauspaikalta nilkuttaen. Hän polvistui heti maahan laskeutumisensa jälkeen haukkaamaan happea, jonka jälkeen Cruise jatkoi pois kuvauspaikalta. Cruise suoritti myöhemmin stuntin onnistuneesti loppuun. 

Hurjapäänä tunnettu mies on ennenkin tehnyt vaarallisia stuntteja. Hän on altistanut itsensä sukeltamiselle sekä ajanut hurjaa vauhtia autoilla. Cruisea on kehunut legendaarinen stunt-koordinaattori Rob Alonzo, joka sanoi julkisuudessa Tom Cruisen olevan parempi kuin useammat stunt-miehet. 

-Hän osaa ratsastaa hevosilla tai lentää lentokoneilla. Suurin osa ohjaajista olisi äärettömän onnellinen saadessaan tällaisen miehen tiimiinsä, Alonzo on kertonut. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Tom Cruise, 54, on lähettänyt entiselle lapsinäyttelijälle lahjan jo 11 vuoden ajan

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat