Kuva: All Over Press

Tom Cruise, 54, on lähettänyt entiselle lapsinäyttelijälle lahjan jo 11 vuoden ajan

03.07.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Dakota Fanning oli vain 11-vuotias näytellessään Cruisen kanssa. Vastanäyttelijä voi jo melkein aina arvata, mikä lahja postista joka vuosi tupsahtaa.

Miehistä usein sanotaan, että heidän on vaikea muistaa merkkipäiviä, mutta näyttelijä Tom Cruise on todistanut tämän väitteen vääräksi. Mies nimittäin on muistanut nykyisin 22-vuotiasta entistä vastanäyttelijäänsä jo yli kymmenen vuoden ajan hänen syntymäpäivänään. Dakota Fanning näytteli Maailmojen sota -elokuvassa 11-vuotiaana. 

Fanning teki vaikutuksen Cruiseen, joka halusi vaalia heidän ystävyyttään. Kiireisistä aikatauluista huolimatta Cruise keksi idean, jolla hän muistaa sijaisnäyttelijäänsä. 

-Hän on lähettänyt aina syntymäpäivänäni minulle lahjan. Olen ajatellut, että kun täytän 18, hän luultavasti lopettaa, tai kun olen 21, mutta ei. Joka vuosi hän on muistanut minua ja se todella koskettaa, Fanning kommentoi. 

(kuva: AOP)

Näyttelijä lähettää yleensä saman lahjan joka vuosi, mutta hieman eri muodossa.

-Lahjaksi saan yleensä kenkiä, Dakota Fanning paljastaa. 

Tom Cruise on ollut paljon otsikoissa viime aikoina muun muassa skientologia-uskonnostaan. Monet vastanäyttelijät ovat kuitenkin kehuneet häntä maasta taivaisiin. Muun muassa Jack Reacher - Tappajan jäljillä -elokuvan vastanäyttelijä Danika Yarosh on kehunut, kuinka lämmin ja ystävällinen Cruise oli heidän tavatessaan. 

Lue myös: Löysikö Tom Cruise uuden rakkauden? Huhujen mukaan tapailee 26 vuotta nuorempaa näyttelijää

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat