Kuva: AOP

Näyttelijäkomistus puhuu avoimesti masennuksesta - haki apua meditoinnista ja urheilusta

16.08.2017 20:45 - Katariina Auvinen

Ryan Phillippe kehottaa kaikkia masentuneita hakemaan apua.

Näyttelijä Ryan Phillippe, 42, on avautunut Women´s Health -julkaisussa masennuksesta. Reese Witherspoonin entinen mies, kertoo itsekin olleensa masentunut. Hän haluaa luoda keskustelua, jotta entistä useampi ihminen ymmärtäisi hakea apua. 

-Minulla on ollut ongelmia masennuksen sekä kärsivällisyyden suhteen. Olen joutunut tekemään paljon töitä, että voisin tulla paremmaksi ja kiltimmäksi ihmiseksi. Meditointi sekä urheilu ovat olleet avainasemassa tavoitteessani. Nämä kaksi ovat minun työkalujani, Phillippe kertoo.

Näyttelijä uskoo myös, että masennus on hyvin yksilöllistä. Eri ihmiset kokevat sen eri tavoin.

-Monesti ihmiset myös pelkäävät tulevansa leimatuksi, jos paljastavat kärsineensä masennuksesta. Näin ei pitäisi olla, Phillippe sanoo.

Hän kannustaa ihmisiä hiljentymisen sijaan auttamaan toisiaan, ja puhumaan avoimesti masennuksesta. 

-En usko, että olisi mitään syytä olla puhumatta masennuksesta. Me, jotka olemme kokeneet masennuksen, voimme auttaa toisiamme. Voimme jakaa toisillemme työkaluja selviytymiskeinoihin, jotka ovat auttaneet meitä. Näin joku muukin voi saada apua, hän sanoi. 

Avoimessa haastattelussa näyttelijältä kysyttiin myös hänen peloistaan. Phillippe kertoi, että häntä pelottaa hyvin harvat asiat elämässä. 

- Minulla on teini-ikäisiä lapsia. Maailmassa on niin paljon arvaamatonta väkivaltaa, joten pelkään lapsieni puolesta eniten. Pelkään, että heille tapahtuu jotain, Phillippe myöntää. 

Lue myös: Reese Witherspoon julkaisi kuvan 18-vuotiaan tyttärensä kanssa - kuin sisaruksia

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat