Kuva: AOP

Serena Williams julkaisi upean raskauskuvan - laskettu aika aivan piakkoin

18.08.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Tennistähti avautui myös raskauden tuomista oireista.

Tennistähti Serena Williams, 35, julkaisi Instagramissa upean kuvan, jossa tähden pyöristynyttä vatsaa korostaa Versacen valkoinen puku. Williams ilmoitti virallisesti olevansa raskaana suhteellisen myöhään. Hän kirjoitti kuvaan, että kuvauspäivä oli vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun hän oli virallisesti ilmoittanut olevansa raskaana. 

Hän myös avautuu vartalonsa muutoksista. Tähti kertoo tunteneensa olonsa energiseksi kuvauspäivänä, mutta hän kuitenkin väsyi nopeasti. Williams piti kuvausten välissä tunnin tauon. Urheilija oli ilmeisen tyytyväinen kuvaussessioonsa, koska hän kirjoitti myös näin: 

"Yritin vielä silloin ymmärtää tätä koko raskautta ja siihen liittyvää prosessia. Nykyisin en näe edes nilkkojani saati varpaitani. Minun sormeni ovat turvonneet nakeiksi, mutta tällaisten hetkien takia, kaikki on sen arvoista." 

Serena Williamsin lasketun ajan pitäisi olla aivan näinä viikkoina. Nainen ei ole paljastanut virallista päivää, jolloin vauvan olisi määrä syntyä. Williams on yhdessä yhteisöpalvelu Redditin toisen perustajan, Alexis Ohanian, 34, kanssa. 

Lue myös: Serena Williams näyttävässä fiftarilookissa - juhli vauvakutsujaan julkkisten kanssa

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat