Kuva: AOP

Sara Parikka palaa Salattuihin elämiin - lasten vieminen päiväkotiin oli kova paikka

23.08.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Peppi Puolakkaa sarjassa näyttelevä Parikka on ollut pois pari vuotta.

Sara Parikka, 26, palaa Salattuihin elämiin Peppi Puolakkana reilun kahden vuoden tauon jälkeen. Tarkkaa hahmon paluupäivää Parikka ei suostu vielä paljastamaan. Parikka on naimisissa toisen sarjan näyttelijän, Mikko Parikan, kanssa. Pariskunnalla on kolme- sekä yksivuotiaat lapset. 

Arki alkoi pari viikkoa sitten, jolloin lapset menivät ensimmäisen kerran päiväkotiin. 

-Tuntui, että lasten vieminen päiväkotiin oli vaikeampi paikka meille vanhemmille kuin lapsille. Lapset jäivät vilkuttelemaan päiväkotiin hyvällä mielellä, joka helpotti myös omaa oloa, äiti kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Sara Parikkaa jännitti ensin todella paljon palata sarjaan. Näyttelijä on ollut mukana suositussa sarjassa jo kymmenen vuotta. Silti häntä pohditutti muun muassa se, osaako hän eläytyä Pepin rooliin. 

-Mietin, että mitäs jos en osaa elätyä rooliin ja lukea tekstejä, mutta se pelko osoittautui täysin turhaksi, hän sanoo. 

Raskainta sarjan tekemisessä on ollut Parikan mukaan se, että hän murehtii välillä sitä, mitä hahmolle tulee käymään. 

-Sarjaa kuvataan myös tiukkaan tahtiin, koska kyseessä on päivittäissarja. Kun katsoo kohtauksia, miettii välillä, että olisi pystynyt parempaankin. Totta kai lisäksi hahmoa miettii ja murehtii, mitä Pepille tulee käymään. Meillä on kuitenkin niin pienet lapset, että kun menee työpäivän jälkeen kotiin, niin unohtaa murheet, Parikka ylistää. 

Lue myös: Salkkari-Talea esittävä Emil Hallberg: "Usein joutuu miettimään kummalla puolella katua kävelee"

Kilpailut

Uusimmat