Kuva: AOP

Katy Perry sohaisi taas Taylor Swiftiä - teki biisin tämän entisen miehen kanssa

24.08.2017 16:45 - Katariina Auvinen

Laulajat ovat olleet riidoissa jo pitkään. Perry tulehdutti välit myös Swiftin entiseen puolisoon, Calvin Harrisiin.

Laulajat Taylor Swift, 27, sekä Katy Perry, 32, ovat olleet riidoissa jo vuosia. Välejä ovat tulehduttaneet erityisesti Perryn erikoiset päätökset. Swift esimerkiksi erosi John Mayeristä lyhyen seurustelun jälkeen. Lyhyen ajan kuluttua Mayer ja Perry nähtiin yhdessä. Ryppyjä ystävyyteen tuli vielä lisää, kun Taylor Swift syytti Perryn varastaneen häneltä kolme taustatanssijaa kesken kiertueen. 

(kuva: AOP)

Taylor Swift seurusteli lauluntekijän ja DJ:n, Calvin Harrisin, 33, kanssa noin vuoden ajan. Pari erosi viime vuonna. Harrisilla ja Perryllä oli kärhämää Twitterissä vuonna 2011, kun Harrisin piti olla mukana Perryn kiertueen avauksella. DJ perui tulonsa kuitenkin viimeisillä minuuteilla, saaden vihapostia päällensä laulajan faneilta. 

Nyt fanit arvelevat, että Perryn ja Swiftin riita voisi roihahtaa vielä lisää, koska Perryltä on ilmestynyt uusi biisi Feels, jossa Harris on mukana. Perryltä ilmestyi Swish Swish -kappale samoihin aikoihin. Tällä viikolla Perry julkaisi musiikkivideon trailerin. Samaan aikaan Swift julkaisi kryptisen viestin Instagramissa, jossa luikertelee käärme. Fanit ovat sitä mieltä, että Perryllä olisi pakkomielle astua aina Swiftin varpaille. Monet ovat myös kehottaneet laulajia olemaan aikuisia ja hautaamaan sotakirveen. 

(kuva: AOP)

Naiset tulevat tapaamaan toisensa sunnuntaina isossa musiikkitapahtumassa, jossa Swiftin on määrä esittää uusi sinkkunsa. 

Lue myös: Taylor Swift poisti kaikki julkaisunsa sosiaalisesta mediasta - rikkoi nyt hiljaisuuden

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat