Kuva: AOP

Gwyneth Paltrown kauneussivustoa pidetään harhaanjohtavana - professori kehotti naisia outoon asiaan

25.08.2017 14:45 - Katariina Auvinen

Totuus mainoksista -järjestö on puuttunut Goop-sivuston toimintaan.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 44, on aina puhunut avoimesti ihonhoidollisista rutiineistaan sekä terveellisistä elämäntavoista. Näyttelijä on avannut Goop-hyvinvointisivuston jo vuonna 2008, joka jakaa vinkkejä hyvinvointiin ja kauneuteen liittyen. 

Nyt nettisivusto on saanut rajua kritiikkiä muun muassa siitä, että sivujen väitetään antavan harhaanjohtavia ja perusteettomia väitteitä joidenkin hyvinvointituotteiden tehoista sekä vaikutuksista. Näin on väittänyt Totuus mainoksista -järjestö, joka on yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon järjestö. 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, jolloin sivusto on ollut suurennuslasin alla. Edellisen kerran kohua herätti tammikuussa julkaistu artikkeli, jossa haastateltiin professoria. Professori kehotti naisia laittamaan jadesta tehtyjä munia vaginaansa paremman seksin toivossa. 

Järjestö väittää, että se on listannut yli 50 juttua, joissa on väitetty jonkun tuotteen joko parantavan, ehkäisevän tai hoitavan oireita ilman asianmukaista todistetta. Sivusto on antanut vinkkejä muun muassa hormonaaliseen epätasapainoon tai hedelmättömyyteen. 

Järjestö on ottanut yhteyttä Paltrown johtamaan nettisivustoon, mutta laihoin tuloksin. Järjestön mukaan he aikovat hakea vastauksia lakiteitse, jotta harhaanjohtavaan markkinointiin puututtaisiin. 

Lue myös: Gwyneth Paltrow julkaisi kauniin kuvan tyttärestään - kuin äitinsä!

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat