Kuva: AOP

Justin Bieber kävi näyttämässä kiveksiään sairaalassa - myöhemmin sairaalan työntekijä sai potkut

29.08.2017 18:45 - Henna Koste

Naistyöntekijä erotettiin epämoraalisen toiminnan takia.

Laulaja Justin Bieber joutui toukokuussa sairaalaan, sillä hänen sukukalleutensa saivat kovan tällin jalkapallosta. Tähti ei olisi välttämättä uskonut millaisen draamaketjun hänen kivestensä tarkastus ensiavussa aiheuttaa sairaalassa.

Bieber oli etsinyt netistä tietoa, mitä hänelle olisi voinut iskussa tapahtua. Hän luuli, että hänen spermajohtimensa oli kiertynyt niin, että kiveksiin ei kiertänyt veri. Vastaava tilanne vaatii usein lähes poikkeuksetta leikkauksen. Lääkäri oli kuitenkin todennut, että kives oli ainoastaan turvoksissa.

Sairaalan naistyöntekijä Kelly Lombardo oli kuullut huhua, että tähti on käynyt hoidossa sukupuolitaudin takia. Niinpä utelias työntekijä oli mennyt luvatta katsomaan Bieberin potilastietoja. Hän jäi nopeasti kiinni tekosistaan. Rangaistuksena hänet erotettiin epämoraalisen toiminnan takia. 

Työntekijä on puolustautunut ja hän väittää, ettei ole urkkinut artistin potilastietoja. Hän on kommentoinut kuulleensa sukupuolitaudista vain huhua. Potkut saanut työntekijä on haastanut sairaalan oikeuteen, sillä hän uskoo, että hänen potkunsa johtuvat hänen sukupuolestaan.

Lähde: TMZ

Lue myös: Justin Bieberin alastonkuvat julki - Selena Gomezin Instagram-tili kaapattiin

Kilpailut

Uusimmat