Kuva: Mikko Räsänen

Huhut Jari Sillanpään vaikeuksista alkoivat jo 2016 - katso oudot kuvat ja video

14.09.2017 17:35 - Mikko Räsänen

Jari Sillanpään huumekäry ei tullut täytenä yllätyksenä tähden elämää läheltä seuranneille.

Iltalehti kertoi eilen, että Jari Sillanpää kärysi viikonloppuna autoilusta amfetamiinin vaikutuksen alaisen. Lehden mukaan poliisi oli pysäyttänyt törttöillen liikkuneen auton ja huomannut sen kuljettajan Sillanpääksi. Paikan päällä suoritettu pikatesti oli paljastanut suosikkilaulajan olleen amfetamiinin vaikutuksen alainen.

Sillanpään huumekäry tuli täytenä shokkina miehen faneille. Voice.fi kertoi eilen, miten fanien reaktiot vaihtelivat tyrmistyksestä raivoon. Monet Sillanpään uraa läheltä seuranneet eivät kuitenkaan olleet tapahtuneesta täysin yllättyneitä, sillä parin vuoden ajan on ollut viitteitä siitä, että Sillanpäällä on vaikeuksia.

- Hän on ajoittain keikoilla tai niiden ulkopuolella käyttäytynyt niin oudosti, että alan piireissä on huolestuneina arveltu hänellä olevan kulissien takaisia vaikeuksia, musiikkibisneksen sisäpiiriläinen kertoo Voice.fi:lle.

Ensimmäiset viitteet Jari Sillanpään vaikeuksista saatiin jo 2016. Esimerkiksi helmikuussa 2016 Sillanpää palkittiin Iskelmä Gaalassa vuoden viihdyttäjänä. Etelä-Amerikassa lomaillut tähti ei itse päässyt paikan päälle gaalaan vaan lähetti sinne kiitosvideon. Normaalin kiitosvideon sijaan Tampere-talon gaalayleisö joutui katsomaan valkokankaalta hämmentävää videota, missä Sillanpää kertoo palkinnon lämmittävän "yhtä paljon kuin tuore lehmänpaska". Katso video täältä

Kesällä 2016 Sillanpää hämmensi keikkalavoilla, sillä joiltakin hänen keikoiltaan poistuikin Facebook-kommenttien perusteella poikkeuksellisen tyytymättömiä kuulijoita. Esimerkiksi Iskelmäfestivaalin päälavalla Sillanpään välispiikit olivat sekavia, hän huuteli kesken kappaleiden kommentteja yksittäisille katsojille, vaihtoi välillä laulukieltä kesken kappaleen ja jossain vaiheessa laulamisen sijaan soitti yleisölle kappaleen kännykästään pitämällä mikrofonia kiinni puhelimen kaiuttimessa.

Katso kuvia erikoisesta keikasta alta. 

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Tapahtuman jälkeen fanien Facebook-kommentit Sillanpään esiintymisestä olivat raivostuneita. 

"IskelmäFestareiden SUURIN FLOPPI on takavuosien tangokuningas joka saapuu myöhässä keikalle antaen kymmentuhatpäisen yleisön odottaa ja vetää keikan jurrisena vähän toisella kädellä ja ylimielisenä."

Syksyllä 2016 ilmestyi Jari Sillanpään elämäkertakirja, jossa hän paljasti, että oli kärsinyt burnoutista jo joulukuussa 2015. Monet ajattelivat, että vuoden 2016 sekoilutkin olivat seurausta siitä, että uupumuksesta toipuva tähti yritti tehdä töitä täysillä, vaikka voimat eivät olleetkaan täysin palanneet.

Eilen paljastunut amfetamiinikäry kertoo, että Sillanpää vaikeudet ovatkin suurempia kuin useimmat osasivat odottaa. Tähti itse ei ole huumekohua vielä kommentoinut ja vaikka monien kommentit Sillanpäästä ovat olleet raivostuneia, on tähden Facebook-sivuilla myös paljon niitä, jotka lähettävät Sillanpäälle tsemppiä ja voimia. 

"Todella surullinen uutinen. Huhut ovat pyörineet Jarin ympärillä jo pidemmän aikaa ja nyt näyttää sille että epäilykset eivät ole olleet turhia. Ehkä tämä pysähdys tarvittiin jotta muutokselle tulisi oikeutus. Jotenkin on sellainen tunne että hänellä on paljon sisällään purkamattomia asioita. Ammattilaiset auttavat ja tosifanit eivät hylkää. Tähän hetkeen pysähdys, voimia muutokseen", eräs fani kirjoittaa. 

Lue myös: JVG kommentoi Jari Sillanpään huumekäryä MTV:lle: Autolla ajamista siinä tilassa ei voi selittää

Kilpailut

Uusimmat