Kuva: AOP

Mel B:n seksikäs haalariasu käänsi katseet - ei voisi paremmin istua!

25.09.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Melanie Brown kuvattiin valkoisessa, erittäin tyylikkäässä kokonaisuudessa.

Entinen Spice Girls -tähti ja tällä hetkellä America’s Got Talent -kilpailua tuomaroiva Melanie Brown, 42, on kuvattu Los Angelesissa erittäin seksikkäässä asussa. Mel B:n yllä oli ihonmyötäinen haalari, jossa hauskana yksityiskohtana olivat kylkien kohdalla olevat reiät. Täydellisesti istuvaan asuun nainen oli yhdistänyt myös Puman valkoiset korkokengät ja valkosankaiset aurinkolasit.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Mel B on jakanut yhden hänestä otetuista asukuvista Instagram-tilillään. Kuvan yhteyteen nainen on kirjoittanut voimaannuttavan kirjoituksen keskustelustaan 18-vuotiaan tyttärensä kanssa. Jos päivitys ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kerroin hänelle, että olen oppinut kantapään kautta, että muiden ei voi aina luottaa kunnioittavan tunteitani, vaikka kunnioittaisin heidän tunteitaan. Se, että on hyvä ihminen ei takaa, että muutkin olisivat hyviä. […] Vaikka sinut olisi jätetty aivan yksin, se ei tarkoita että olisit todellisuudessa yksin. Se vain tarkoittaa, että olet tarpeeksi vahva pärjäämään omillasi”, Mel B kirjoittaa.

Kirjoitus vaikuttaa olevan viittaus Mel B:n ja hänen ex-miehensä Stephen Belafonten eroon, josta on kehkeytynyt dramaattinen kiista. Mel B on väittänyt, että heidän kymmenen vuoden avioliittonsa oli täynnä sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa.

Lue myös: Mel B:n rohkea asukokonaisuus käänsi katseita: Iltapuku paljasti paljaan stringipepun!

Lue myös: Mel B:tä syytetään kodinrikkojaksi - miehen vaimo suuttui laulajalle verisesti

Lähteet: Metro.co.uk, All Over Press

Kilpailut

Uusimmat