Tällainen on Teuvo Lomanin miesystävä - runsaasti ronskeja kuvia Instagramissa

25.09.2017 15:45 - Bauer Media / Senja Rapila & Iiro Myllymäki

Lomanin miesystävä Ahmet on on lisännyt runsaasti yhteiskuvia pariskunnasta omalle Instagram-tililleen.

Uutisoimme tänään aiemmin siitä, kuinka stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Loman, 55, julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan miehensä Ahmetin, 29, kanssa Instagram-tilillään. Kuvatekstissä Teuvo kertoo olevansa hyvin onnellinen.

Pian kuvan lisäämisen jälkeen aiemmin salaperäisenä ja mysteerisenä miesystävänä pysyttäytynyt Ahmet kommentoi Lomanin kuvaa, kirjoittaen siihen: "Sevgilim <3". Kyseinen kommentti tarkoittaa turkin kielellä "rakasta" tai "kultaa".

Ahmetin Instagram-sivuilla nähdään useita suloisia yhteiskuvia pariskunnasta, mutta Teuvo Lomanin some-tilillä aiemmin tänään julkaistu kuva on ollut ensimmäinen varsinainen yhteiskuva hänen tilillään. Osat Ahmetin julkaisemista kuvista ovat vähäpukeisuudessaan rohkeita, ja niistä välittyy kaksikon rakkaus toisiaan kohtaan.

Ahmet on kirjoittanut omaan Instagram-profiiliinsa sukunimekseen Loman. Voice.fi tavoitti Teuvo Lomanin kommentoimaan asiaa. Hän arvelee, että Ahmet Loman -nimen kirjoittaminen Instagram-profiiliin on vain hauska pila. Naimisiin kaksikko ei ole vielä mennyt, eikä hääpäivämäärää ole vielä tiedossa. Päivämäärä voi mennä ensi vuodenkin puolelle. Suuria suunnitelmia pariskunta ei ole vielä ehtinyt tehdä.

- Kun järkkää juhlat, pitää olla kunnon juhlat tietenkin. Luvassa on eksoottiset häät, Loman suostuu paljastamaan.

Voit katsoa kuvia Ahmetin Instagramista alta:

Ahmet on poseerannut tilillään myös Miss Suomi 2016 Shirly Karvisen kanssa.

Lue myös: Laulajakaunotar laihtui hurjasti - tunnistaisitko Leona Lewisin?

Lue myös: Viimeisillään raskaana oleva Sini Ariell jakoi puhuttelevan bikinikuvaparin - katso

Lue myös: Alkuvuodesta eronnut Teuvo Loman: "Olen eri ihminen kuin aikaisemmin"

Kilpailut

Uusimmat