Kaikki artikkelit

Lomanin miesystävä Ahmet on on lisännyt runsaasti yhteiskuvia pariskunnasta omalle Instagram-tililleen.
Pariskunta meni kihloihin maaliskuussa.
Teuvo Loman julistaa onnellisuuttaan kahdella kihlajaiskuvalla Instagramissa.
Keikkabussi on bändin pojille kuin toinen koti.
Teuvo Loman tietää, miltä tuntuu olla niin kuuluisa, että puhelinnumero on pakko vaihtaa salaiseksi. Hän tietää myös, miltä tuntuu itkeä joka päivä. Sen hän on oppinut tietämään erottuaan miehestään Niko Heleniuksesta vuoden alussa.
Kokenut sisustussuunnittelija on sitä mieltä, että "vääränlaisen" sisustuselementin antaminen lahjaksi voi aiheuttaa vain pahaa mieltä.
Teuvo Loman kertoo Anna-lehden haastattelussa rankoista nuoruuskokemuksistaan.
Vuonna 2014 parisuhteensa rekisteröineet Loman ja Helenius ovat päättäneet lähteä eri teille.
Sisustussuunnittelija Teuvo Loman ja hänen avopuolisonsa, muusikko Niko Helenius osallistuvat seuraavaan Uuden Musiikin Kilpailuun, kertoo Iltalehti. 
Suomen kaamein kämppä -ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Teuvo Loman paljasti Voicelle mikä nyt on ajankohtaista sisustuksessa.
Suomen kaamein kämppä -ohjelmassa nähdään Teuvo Lomanin mukaan tänään sarjan parasta antia.
Vaate- ja sisustussuunnittelijana tunnettu Teuvo Loman sai aivotärähdyksen ja verta vuotavan haavan, kun vasara putosi hänen päähänsä.
Teuvo Loman on palkittu Vuoden poka 2011 -arvonimellä. Tittelin saa suomalaisjulkkis joka on yleisön mielestä Suomen valovoimaisin silmälasien käyttäjä.
Subilla käynnistyy huomenna Suomen kaamein kämppä -sarja, jossa nimensä mukaisesti etsitään ja siistitään maan sotkuisin asunto. Ohjelmassa sekavia koteja pelastava sisustussuunnittelija Teuvo Loman kertoi Voicelle, että sarjassa nähdään melko uskomattomia lääviä.
Hartwallin Åttå Drinkero -lonkeromainos on herättänyt paljon huomiota ja närää, jonka vuoksi panimoyhtiö saikin alkuviikosta huomautuksen homoja syrjivästä mainoksesta. Teuvo Loman ei kuitenkaan koe mainosta millään tapaa loukkaavaksi.
Voicen Muotiviikkoa vietettiin viime viikolla ja nelipäiväisen tapahtuman aikana paikalla nähtiin myös Suomen viihdetaivaan tähtiä.