Kuva: AOP

Serena Williams paljasti palaavansa kisakentille vain kuukausia synnytyksen jälkeen

10.10.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Williams on nauttinut äitiyslomastaan parin kuukauden ikäisen tyttövauvan äitinä.

Tennistähti Serena Williams, 36, synnytti pari kuukautta sitten tyttövauvan. Urheilija on suunnannut katseensa jo tulevaisuuteen ja kisakentille. Hän kertoo Metro-julkaisun uutisen mukaan suunnittelevansa paluuta ensi vuoden Australian avoimeen tennisturnaukseen. Turnaus on määrä järjestää heti ensi vuoden tammikuussa eli muutaman kuukauden päästä. 

Yhdysvaltalainen tennistähti on loistanut Australian turnauksessa, jossa hän on kerännyt voittoja vuosi vuodelta. Nyt hän julkaisun mukaan haluaa puolustaa titteliään ja tehdä paluun juuri näihin kisoihin. 

Tämän vuoden turnauksen Williams voitti ollessaan kahdeksannella viikolla raskaana. Hyvin harva tiesi raskaudesta, mutta nainen ilmoitti tulevasta perheenlisäyksestä pian voittonsa jälkeen. 

Tennistähti ei antanut raskauden haitata treenirutiinejaan. Hän julkaisi Instagramissa treenivideoitaan vain viikkoja ennen synnytystään. Pariskunnan tytär sai nimekseen, Alexis Olympia Ohanian. Williams on kihloissa yhteisöpalvelun toisen perustajan, Alexis Ohanianin kanssa. 

Lue myös: Tuore äiti, Serena Williams, karisti raskauskilot ennätysajassa - julkaisi upean kuvan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat