Kuva: AOP

Game of Thrones -tähti pyytää anteeksi raiskausvitsiään - "Kommenttini oli todella mauton"

13.10.2017 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jason Momoan vuosien takaiset kommentit ovat nousseet uudelleen valokeilaan.

Game of Thrones -sarjan näyttelijä Jason Momoa on pyytänyt anteeksi kommenttejaan vuodelta 2011. Tuolloin mies vitsaili Comic Con -tapahtumassa hittisarjassa nähdyistä raiskauskohtauksista. Momoan esittämä hahmo Khal Drogi muistetaan muun muassa Daenerys-hahmon raiskaamisesta.

- Scifissä ja fantasiassa on mahtavaa, kun voi tehdä niin monia asioita, kuten repiä jonkun kieli ulos suusta ja päästä siitä kuin koira veräjästä ja raiskata kauniita naisia, Momoa sanoi tuolloin.

Video kommentin antamisesta lähti eilen leviämään netissä uudelleen. Nyt Momoa on sosiaalisessa mediassa pahoitellut epäasiallista kommenttiaan.

”Olen edelleen todella pettynyt itseeni epäasiallisten kommenttieni vuoksi. Tiedän, että vilpittöminkään anteeksipyyntöni ei ota takaisin satuttavia sanojani. Raiskaus ja seksuaalinen häirintä voivat kohdistua kehen tahansa, ja olen itse nähnyt sen aiheuttaman kivun perheeni ja ystävieni keskuudessa. Kommenttini oli todella mauton. Sitä ei voi hyväksyä, ja pyydän vilpittömästi anteeksi”, Momoa kirjoittaa päivityksessään, jonka voit kokonaisuudessaan katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Ben Affleckia syytetään naisen kourimisesta - "Toimin epäsoveliaasti"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat