Kuva: AOP

Rajuja hyväksikäyttösyytöksiä Dirty Dancing -tähdestä julki: "Hän oli sika!"

17.10.2017 14:45 - Senja Rapila

Edesmenneen Patrick Swayzen kerrotaan ahdistelleen seksuaalisesti maskeeraajaa.

Nykyisin toimittajana ja koomikkona työskentelevä Michele Mahone on tehnyt rajuja syytöksiä edesmenneestä Dirty Dancing -tähti Patrick Swayzestä. Mahone on kertonut Swayzen käyttäneen häntä hyväkseen aikoinaan, kun Mahone työskenteli maskeeraajana Disneyllä.

"Patrick Swayze tuli haastatteluun ja koko sen ajan hän puhui siitä, kuinka upea hänen vaimonsa on. Haastattelun päätteeksi kysyin häneltä, haluaako hän meikkinsä pois. Menimme takaisin maskeeraushuoneeseen ja laitoin vasemman käteni hänen kasvoilleen, venyttääkseni hänen ihoaan samalla kun poistin oikealla kädellä hänen meikkejään. Hän tarttui vyötärööni ja veti minut iholleen ja alkoi suudella minua. Olin täysin shokissa. Hän ei päästänyt irti. Hänen kätensä liikkui pääni takana, se oli todella pakotettu suudelma."

Kun Mahone sai työnnettyä näyttelijän pois iholtaan, Swayze kertoman mukaan totesi, ettei se vaikuta heidän työskentelyynsä yhdessä.

"Hän sanoi, että ei tämä tarkoita sitä, että emme voi työskennellä yhdessä. En tiennyt mitä sanoa. Olin järkyttynyt. Tärisin. Se oli kuin setä olisi tarttunut sinuun ja suudellut sinua. Olin tyrmistynyt, koska hän oli juuri kertonut kuinka paljon rakastaa vaimoaan. Tunsin oloni hyväksikäytetyksi. Suuhuni sattui. Olin täysin shokissa."

"Kuka olisi uskonut minua?"

Mahone kertoo pakanneensa tavaransa ja toivoen, että kun hän olisi valmis, näyttelijä olisi poistunut tiloista. Swayze oli kuitenkin aulassa tuottajien ja muiden ohjelman tekijöiden seurassa. Lopulta kun Swayze lähti, Mahone uskaltautui kertomaan tapahtuneesta ohjelman tuottajalle.

"Kerroin hänelle, kuinka Swayze suuteli minua. Hän kysyi, että oliko sitä tapahtunut aiemmin. Sanoin ei, mutta he eivät enää koskaan palkanneet minua. Soitin sinne kaksi tai kolme viikkoa myöhemmin, sitten kuukauden päästä ja kahden kuukauden päästä, mutta en kuullut enää koskaan heistä."

Swayzen hurmaavan charmikas luonne oli Mahonen mukaan se, joka esti muita näkemästä totuutta siitä, mitä oli oikeasti tapahtunut. Kukaan ei suostunut naisen mukaan uskomaan tapahtunutta, koska Swayze oli niin arvostettu henkilö.

"Hän oli arvostettu. Hän oli Herra Siisti. Kaikki näkivät hänet yhtenä hyvistä tyypeistä, mutta hän oli hemmetin sika. Mutta kuka olisi uskonut minua?"

"Hän ei saanut potkuja, minä sain"

Mahone julkaisi aiemmin viime viikolla Twitter-tilillään kirjoituksen, jossa kertoo, että häntä on ahdisteltu seksuaalisesti kahdesti. Toinen ahdistelijoista on ollut viihdealalla.

"Toisella kerralla kun olin tarpeeksi rohkea kertoakseni A-listan näyttelijän ahdistelusta, sain potkut. Hän ei saanut potkuja, vaan minä sain", Mahone kirjoittaa päivityksessään, tarkoittaen mitä Swayzea.

(kuva: Twitter)

Lähde: Unilad

Lue myös: Uusi hurja teoria Frendit-sarjasta leviää netissä: Monica ja Joey olivat huumeriippuvaisia!

Lue myös: Suomalaisartisti häpeää aiempaa käytöstään naisia kohtaan: "Suhtautumiseni oli täysin kieroutunut"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat