Kuva: AOP

Pink paljastaa: "Christina Aguilera yritti lyödä minua"

20.10.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Pinkin ja Christina Aguileran aiempi vihanpito yltyi melkein fyysiselle tasolle.

Yhdysvaltalaislaulajat Pink ja Christina Aguilera olivat pitkään tukkanuottasilla, mutta ovat sittemmin tehneet sovinnon. Pink kävi hiljattain vieraana Andy Cohenin Watch What Happens Live -ohjelmassa, jossa häntä pyydettiin kertomaan lisää hänen ja Aguileran aiemmista viileistä väleistä. Kävi ilmi, että heidän riitansa yltyi liki fyysiselle tasolle.

- Olen tottunut fyysisiin kiistoihin, ja hän on tottunut verbaalisiin kiistoihin. Olemme hyvin erilaisia. Mutta hän yritti lyödä minua klubilla. Se oli hulvatonta. Ihmettelin, että mitä täällä oikein tapahtuu. Nyt meillä on kaikki hyvin. Hän on ihana ihminen, Pink kertoo.

Pink uskoo, että kaksikon ajautuminen huonoihin väleihin johtui siitä, että he olivat molemmat niin nuoria ja uusia tekijöitä alalla. Lisäksi naisen mukaan he ovat molemmat hyvin hallitsevia ja vahvoja persoonia.

Christina Aguilera (kuva: Splash)

- Naisten täytyy oppia tukemaan toisiaan. Se on asia, jota meille ei opeteta pienenä leikkikentällä, Pink sanoo.

Aiemmin Pink ja Christina Aguilera ovat tehneet yhteistyötä Moulin Rouge -elokuvan soundtrack-hitillä Lady Marmalade. Uudessa haastattelussa Pink vihjasi, että kaksikko on saattanut tehdä yhteistyötä tuoreeltaankin, mutta ei antanut sen enempää paljastuksia asiasta.

Lue myös: Pink lähetti Eminemille rakkaudentäyteisen sähköpostin - räppärin vastaus loksautti leuan

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat