Kuva: AOP

Matt LeBlanc paljasti vuosikausia pidetyn salaisuuden Frendien kuvauksista

13.11.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Matt LeBlancin hiukset alkoivat harmaantua jo aikaisessa vaiheessa Frendit-sarjan kuvauksia.

Näyttelijä Matt LeBlanc, 50, tunnetaan parhaiten Frendit-televisiosarjasta Joeyn roolistaan. Nyt mies on kertonut James Cordenin keskusteluohjelmassa ulkonäköönsä salaisuuden suosikkisarjan kulissien takaa.

James Cordenin haastattelussa tuli puheeksi LeBlancin tyylikkäästi harmaantunut hiuskuontalo. Tässä vaiheessa LeBlanc paljasti, että hänen hiuksensa alkoivat harmaantua jo Frendien toisen tuotantokauden kuvausten aikana. Joeyn hahmoon harmaiden hiusten ei kuitenkaan nähty sopivan, joten miehen hiuksia alettiin värjätä tummiksi. Joka tuotantokausi väriä piti laittaa lisää, jotta Joeyn nuorekas ulkonäkö säilyisi.

(kuva: AOP)

LeBlanc kertoo myös, mitä tapahtui, kun hän kerran yritti itse värjätä hiuksiaan kotona. Tämä ei mennyt aivan putkeen, sillä seuraavana päivänä hän saapui kuvauksiin niin, että myös hänen korvansa olivat värjäytyneet mustiksi.

Kun Frendien spin off -sarja Joey tuli päätökseensä vuonna 2006, LeBlanc päätti lopettaa värjäämisen ja antaa hiustensa harmaantua. Voit katsoa miehen haastattelun aiheesta alta:

Lue myös: Uusi hurja teoria Frendit-sarjasta leviää netissä: Monica ja Joey olivat huumeriippuvaisia!

Lähde: Hello Giggles

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat