Kuva: AOP

Harry Potter -fani löysi kolmanteen elokuvaan kätketyn "tanssivan Voldemortin" - huomasitko itse?

18.11.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Voldemortin väitetään tanssivan Tylypahkan seinällä olevassa maalauksessa.

Harry Potter -kirjat ja -elokuvat tunnetaan hyvin yksityiskohtaisista velhomaailman kuvauksista. Tämän yksityiskohtaisuuden ansiosta J.K. Rowlingin luoma velhomaailma tuntuukin monelle Harry Potter -fanille likipitäen yhtä todelliselta kuin oma jästien maailmamme. Yksi netissä esiin noussut yksityiskohta on kuitenkin jäänyt monelta tarkkasilmäiseltäkin fanilta näkemättä.

Hogwarts Logic -Twitter-sivulla on jaettu kuva Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvasta. Kuvatekstissä väitetään, että kyseisessä elokuvan kohdassa nähdään itse pimeyden ruhtinas Lordi Voldemort tanssimassa. Kuvan Twitteriin ladanneen fanin mielestä Voldemort tanssii seinällä roikkuvassa maalauksessa Lihavan leidin maalauksesta kantautuvan laulun tahtiin. Katso kuva kohtauksesta alta:

Lad Bible -sivustolla on spekuloitu, miten kammottu Voldemort olisi päätynyt tauluun Tylypahkan seinälle. Tylypahkan seinillä nähdään lukuisia maalauksia, joissa nähdään velhomaailman kuolleita merkkihenkilöitä. Nämä maalauksien hahmot pystyvät liikkumaan, puhumaan – ja myös tanssimaan. Azkabanin vanki -kirjan ja -elokuvan aikoihin Voldemort ei kuitenkaan ollut varsinaisesti kuollut, vaikkei kunnolla elossakaan. Vasta kyseistä kirjaa seuranneessa Liekehtivässä pikarissa Voldemort sai uudelleen ihmismäisen hahmon.

Sivustolla myös pohditaan, että Voldemortin taltioiminen tauluun voisi olla jopa vaarallista. Jos joku olisi tällaisen maalauksen toteuttanut, sen olisi pitänyt olla joku Voldemortin kannattajakunnasta eli kuolonsyöjistä. Olisiko esimerkiksi Lucius Malfoy voinut pestata jonkun maalaamaan kuvan Voldemortista ja olisiko hän Tylypahkassa työskennelleenä pystynyt kuljettamaan maalauksen paikoilleen?

Twitter-päivityksen alla kiistellään siitä, onko maalauksen tanssiva henkilö vain sattumalta Voldemortin näköinen vai todellisuudessa itse Voldemort. Nähtäväksi jää, ottaako innokas Twitterin käyttäjä J.K. Rowling kantaa kiistaan.

Lue myös: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat 2 -elokuvan ensimmäinen maistiainen julki - katso

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat