Kuva: YouTube

Arttu Wiskarin tähdittämän Supermarsu-elokuvan ensimmäinen traileri julki - katso

24.11.2017 10:15 - Reija Saarinen

Elokuva saa ensi- iltansa 26. tammikuuta.

26. tammikuuta ensi-iltansa saavan Supermarsu-elokuva on Suomen mittakaavassa erikoinen tapaus. Kyseisessä elokuvassa  käytetään poikkeuksellista tuotantotekniikkaa, jossa yhdistetään perinteistä elokuvakerrontaa ja animaatiota. Vastaavaa ei ole Suomessa tässä mittakaavassa tehty aiemmin.

- Efektitiimi on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Toivon, että elokuvan sympaattiset marsuhahmot sulattavat katsojien sydämet, kommentoi elokuvan animaatioista vastaavan Plotwise Oy:n Ville Rousu.

Elokuvassa päähenkilö Emilia elää tavallista elämää uusioperheessä kunnes eräänä päivänä lemmikkimarsu puraisee häntä sormesta. Emilia saa salaisen kyvyn muuttua Supermarsuksi, jonka voimilla hän pystyy lentämään ja ratkomaan ongelmia.

- Supermarsuksi muuttuminen on jännittävä ja elokuvallinen elementti. Sen taustalla on havaintoja uusioperheen elämästä ja koulumaailmasta. Havainnot tiivistyvät teemaksi, jossa meissä kaikissa on jotain hauskasti vinossa, kommentoi elokuvan ohjaaja Joona Tena. 

Elokuvan lapsipäärooleissa nähdään lahtelainen Ella Jäppinen (Emilia) ja Porvoosta kotoisin oleva Viljami Lahti (Simo). Muissa päärooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti) ja Eero Ritala (Emilian isä) sekä kokopitkän elokuvan debyytin tekevä Arttu Wiskari (Pertti). Rakastettujen animaatiohahmojen ääninä ovat Esko Salminen (jättiläismarsu), Sam Huber (johtajasilakka) ja Jukka Rasila (taksikuskimarsu).

Elokuvan trailerin näet alta.

Wiskari kertoi aiemmin roolistaan Voice.fi:n haastattelussa. Tuon jutun pääset lukemaan täältä.

Lue myös: IS: Arttu Wiskarin muodonmuutos - juomisen lopettaminen laihdutti rajusti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat