Kuva: Mikko Räsänen

X Factor -tuomarit Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel: "Itku on tullut silmään monta kertaa"

28.12.2017 14:15 - Anna Hopi

Artistit kertovat nähneensä MTV:n X Factor -kuvauksissa upeita lahjakkuuksia.

Keväällä suomalaisten keskuudesta etsitään seuraavaa isoa tähteä. X Factor Suomi -ohjelmaa kuvataan paraikaa ja artistit Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel kertovat, mitä kuvauksista on jäänyt tähän mennessä käteen.

- Sarjan hyvä puoli on se, että se on avoin erilaisille ihmisille. Siellä nähdään laidasta laitaan, mitä meidän maasta löytyy. Ohjelmasta löytyy mahtavia tarinoita. Meidän tehtävä on löytää ne kultakimpaleet. Helppoa se ei ole ollut - päivät ovat olleet pitkiä ja väsymystäkin on ollut ilmassa, mutta olemme mielestäni onnistuneet löytämään ne oikeat tyypit, Teräsniska iloitsee.

- Näemme todella hienot livelähetykset huhtikuussa! Hän suitsuttaa.

Ovatko esitykset menneet tuomareilla tunteisiin?

- Kyllä! Itku on tullut silmään monta kertaa, ja yhtä lailla olen nauranut, Teräsniska sanoo.

- Olen tavallaan yllättynytkin omasta herkkyydestä, miten ihon alle joku on voinut esityksellään viedä.

Mikael Gabriel nyökyttelee vieressä. 

- Kyllä siinä on herkistynyt. Ne ovat isoja tarinoita, joita sarjassa kuullaan. 

(kuva: Mikko Räsänen)

"Poikabändeistä voitaisiin tehdä taas cooleja"

Mikael Gabriel sanoo, että omalla sydämellään musiikkia tekeville uusillle lahjakkuuksille on musiikkibisneksessä aina tilaa.

- Uskon, että kaikille on tilaa, jotka tälle kentälle haluavat tulla, kunhan olet originaali. Haluaisin nähdä artistin, joka osaa laulaa, viihdyttää ja olisi hyvä kokonaisuus. Samalla mielelläni näkisin todella hyvän soittajan, joka osaisi samalla laulaa. Se olisi erilaista, hän sanoo.

- Bändikin olisi hieno nähdä. Sellaienn Backstreet Boys -tyylinen juttu olisi hieno. Jos poikabändeistä tehtäisiin taas coolia? Tai joku tyttöbändi, jolla olisi #metoo-paidat ja niillä olisi samanlainen biisikin. Se olisi tosi 2017!

Teräsniska toivoo näkevänsä ainutlaatuisia esiintyjiä, joilla on vahva oma juttunsa.

- On ihana nähdä kisassa 16 vuotta täyttäneitä raakileita, jotka ovat elämänsä alussa, ja eivät ehkä itsekään vielä tiedä, mitä urallaan haluaisivat. Sitten on niitä aikuisia tyyppejä, jotka ovat tehneet tätä duunia pitkään ja odottavat sitä viimeistä mahdollisuutta. Tämä on heidän viimeinen mahdollisuutensa tehdä itsestään jotain. Uskon, että tyypille, jolla on sydäntä ja kunnianhimoa tehdä omaa juttuaan, löytyy aina se oma tila.

(kuva: Senja Rapila)

X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2018. Ohjelman tuomaristossa nähdään Mikael Gabrielin ja Suvi Teräsniskan ohella Saara Aalto ja Michael Monroe.

Lue myös: X Factor -tuomarin saappaisiin astuva Saara Aalto: "Luulen, että olen tosi tiukka"

Lue myös: X Factor Suomeen! Tuomareina muun muassa Mikael Gabriel ja Saara Aalto

Lue myös: X-Factor -tuomari Mikael Gabriel kilpailuun hakeville: "Ei epäonnistumista tarvitse pelätä"

Kilpailut

Uusimmat