Kuva: Mikko Räsänen

Mikael Gabriel Suvi Teräsniskasta: Rivoin raskaana oleva nainen, jonka olen tavannut

30.11.2017 12:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaksikko teki myös kappaleen yhdessä.

Suvi Teräsniskan ja Mikael Gabrielin tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa kunnolla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa. Vaikka kyseessä on saman ikäiset ihmiset, on heissä paljon eroja. Siksi etenkin Teräsniska ajatteli, että kaikista ohjelmaan osallistuneista hänellä on vähiten yhteistä Mikael Gabrielin kanssa.

- Oli hauskaa se, että Miklu oli ehkä niistä tyypeistä minulee tuntemattomin. Tyyppi, jota en olisi ikinä ajatellut, että tunnen juuri hänen kanssaan sitä sielujen sympatiaa. Se oli hämmentävää, Teräsniska toteaa nauraen Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa. 

Samoilla linjoilla on myös Mikael Gabriel, joka kertoo kuitenkin hämmentyneensä eniten siitä, millaista huumoria Teräsniskan suusta kuului.

- Minulle se oli ehkä ensimmäinen kerta, kun tapasin niin rivoa läppää heittävän raskaana olevan naisen. Hetki piti tehdä sellaista pohdintaa, että onko tämmöisiä ihmisiä olemassa. Sit kun pääsi siihen huumoriin sisään, niin kyllä se hauskaa on, hän toteaa. 

Kyseinen ohjelma siis tietyllä tavalla onnistui yhdistämään nämä kaksi erilaista tyyppiä, jotka tajusivatkin olevansa myös melko samanlaisia.

Jo tuolloin yhteisbiisi nousi puheissa esille, mutta vasta nyt siitä tuli totta. Teräsniska julkaisi siis tänään kappaleen, jossa on mukana Mikael Gabriel.

- Minun aloitteestani se homma lähti viime keväänä. Pidin Skype-puhelun kappaleen tekijöiden kanssa, missä mä kerroin siitä fiiliksestä, mistä haluaisin laulaa. Siinä on vähän sellaista pientä henkistä keskisormea. Menee mun elämässä sellaisen kymmenen vuotta taaksepäin. Sellaiseen voimaantumisen fiilikseen. Alusta asti oli selvää, että haluaisin Miklun mukaan, Teräsniska kertoo taustoista.

Mikael Gabrielille kappaleen haltuun otto oli suhteellisen helppoa ja omat tekstit syntyivät pienessä hetkessä.

- Kirjoitin ensimmäisen sanan autossa ja loput studiossa. Noin puoli tuntia ja se oli mun osalta purkissa. Vahva aihe ja punainen lanka, niin sillä tavalla oli helppo duuni, hän kertoo.

Kyseisen Samase-kappaleen voit kuunnella alta.

Lue myös: Umpirakastunut Mikael Gabriel: "Lasten hankkiminen pelottaa"

Kilpailut

Uusimmat