Kuva: Getty

Kantritähden kasvot tuhoutuivat onnettomuudessa - julkaisi nyt liikuttavan tekstin

02.01.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Kaunottaren kasvoihin jouduttiin ompelemaan noin 50 tikkiä.

Kantritähti, Carrie Underwood, 34, joutui muutama kuukausi sitten kotonaan onnettomuuten, jonka seuraukset olivat varsin ikävät. Hän on kertonut kompastuneensa kotonaan, jonka seurauksena hän kaatui. 

Ensin kaunotarta hoidettiin hänen murtuneen ranteensa vuoksi, mutta sairaalassa selvisi, että kasvot kärsivät pahimmat vammat. Underwood poistui julkisuudesta pitkäksi aikaa ja nyt hän on kuitenkin avautunut faneilleen osoitetussa kirjeessä siitä, mitä hänelle tapahtui. 

"Moni tietää, että mursin ranteeni kaatuessani pari kuukautta sitten. Nyt olen valmis kertomaan jotain muutakin asiasta. Kun mursin ranteeni, minut kiidätettiin sairaalassa kasvojeni vuoksi leikkaukseen. Lääkäri kertoi miehelleni, että tarvitsin noin 50 tikkiä kasvoihini. Tämän vuoksi ulkonäköni ei tule olemaan enää samanlainen. On käsittämätöntä, miten noin pieni asia voi vaikuttaa sinun koko loppuelämääsi." 

Pitkässä julkaisussaan nainen jakaa kiitollisuutta häntä auttaneille henkilöille ja läheisilleen. Hän lupaa pitää faninsa ajantasalla siitä, miten hänellä menee. Nyt hän ei vielä ole valmis paljastamaan kasvojaan. Joidenkin lähteiden mukaan nainen tarvitsisi vielä korjausleikkauksia. 

Lue myös: Kantritähti upeana bikineissä - vatsalihakset kielivät kovasta treenistä

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat