Kuva: Getty Images

Moderni perhe -suosikkisarja päättyy – ohjaajilta yllätys faneille

17.01.2018 11:17 - Senja Rapila

Seuraavan tuotantokauden sanotaan olevan viimeinen.

Vuonna 2009 lähtien esitetty tilannekomediasarja Moderni perhe on monen suosikkisarja, joka on voittanut tähän mennessä 22 Emmy-palkintoa. Näyttelijät ovat kasvaneet sarjan parissa viimeiset yhdeksän vuotta ja ensi vuoden puolella kymmenes vuosi tulee täyteen.

Ohjelman luojat Steve Levitan ja Christopher Lloyd ovat kertoneet, että suosikkisarja tulee mitä todennäköisimmin päättymään kymmenenteen tuotantokauteen, jonka julkaisupäivämäärää ei ole vielä julkaistu. Todennäköisesti se julkaistaan vuoden 2018 puolella, tai sitten odotetaan "juhlavuoteen" 2019.

- Suunnitelmamme on päättää sarja kymmenenteen tuotantokauteen. Jos pystymme jättämään suuren osan yleisöstä haluamaan lisää, on se mielestäni oikea tapa päättää sarja, Levitan on kommentoinut.

Hän on kuitenkin jättänyt tilaa ajatukselle, että sarja tulisi saamaan jatkoa vielä jonain päivänä.

- Ikinä ei saa sanoa ei ikinä. Mutta en vain voi kuvitella että menisimme kymmenennen tuotantokauden yli.

Yllätys faneille

Koska sarja on ollut niin suosittu, Lloyd on antanut faneille pienen toivonpilkahduksen, jotta sarjasta ei tarvitsisi kokonaan luopua. Hän kertoo, että Moderni perhe voisi ehkä saada spin off -sarjan, jossa tarkasteltaisiin elämää uudesta näkökulmasta. 

Lloyd ei kuitenkaan vielä lupaa sitä, että Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) ja Cameron (Eric Stonestreet) nähtäisiin omassa sarjassaan, mutta hän on kertonut kaikkien mahdollisuuksien olevan avoinna.

- Meillä on aikaa miettiä sitä!

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Katsojat pöyristyivät Gordon Ramsayn ulkonäöstä - kokkia haukuttiin rajuin sanoin

Lue myös: Elokuvatuottaja Markus Selin työstään: "Kiksit vähenee iän myötä"

Kilpailut

Uusimmat