Kuva: Getty Images

Siskoni on noita -sarjan uusintaversio ei miellytä Shannen Dohertya - "Kaikki tekevät virheitä"

31.01.2018 21:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Uusi, "feministinen" Siskoni on noita on herättänyt ristiriitaisia mielipiteitä.

2000-luvun taitteessa esitetty Siskoni on noita -sarja on saamassa piakkoin uusintaversion, joka on saanut ristiriitaisia reaktioita niin faneilta kuin sarjan entisiltä näyttelijöiltäkin. Näyttelijä Shannen Doherty on kommentoinut Twitterissä, ettei ole vieläkään sen puolella, että sarjasta tehtäisiin uutta versiota.

Uusi sarja on esitelty faneille kertomalla, että kyseessä on peloton, hauska ja feministinen uusintaversio alkuperäisestä sarjasta, jonka keskiössä on kolme lukioikäistä siskosta. Se, että sarjan tekijät kuvailevat sitä "feministiseksi", on herättänyt erinäisiä reaktioita.

"He ovat ottaneet todella ikävän lähestymistavan, vähätellen sitä, mitä kaikkea Siskoni on noita antoi faneille", eräs Twitter-käyttäjä kommentoi, mikä herätti myös Dohertyn.

Shannen Doherty oli aivan samaa mieltä fanin kanssa, kritisoiden uuden sarjan tekijöiden sanavalintoja.

"Niinpä, sinäpä sen sanoit. Heidän sanavalintansa ovat kamalia ja hieman loukkaavia. Mutta, jokainen tekee virheitä. Ehkä tämän aiheuttaman vastaiskun takia he ovat ajattelevaisempia tulevaisuudessa".

Hyvä asia sarjan "feministisessä" puolessa on kuitenkin kaikkien mielestä ollut, että sarjaan palkataan todennäköisesti enemmän naisia.

Eräs fani on myös todella kiitollinen siitä, kuinka kaikkien näiden vuosien jälkeen Doherty haluaa pitää suosikkisarjan maineesta kiinni.

"Rakastan Siskoni on noitaa. Haluan, että sitä kunnioitetaan", Doherty vastasi.

Shannen Doherty näytteli sarjassa Prudence "Prue" Halliwelliä. (kuva: Getty Images)

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Demi Lovato julkaisi seksikkään alusasukuvan - kuvateksti sai fanit spekuloimaan

Lue myös: Mamma mia! -musikaalielokuvan jatko-osan ensimmäinen traileri julki - mukana laulaja Cher

Suosittelemme

Uusimmat