Kuva: Getty Images

Kylie Jenner odottaa pääsevänsä takaisin julkisuuden valokeilaan: "Hän kaipaa vanhaa elämäänsä"

06.02.2018 11:15 - Senja Rapila

20-vuotias tuore äiti odottaa sitä, että saa jälleen liikkua vapaasti ulkona ja käydä treffeillä miehensä Travis Scottin kanssa.

Seurapiirijulkkis Kylie Jenner on vihdoin saanut esikoisensa räppäripoikaystävänsä Travis Scottin kanssa ja kertonut siitä julkisesti, pitkän spekuloinnin jälkeen. Hän onnistui piilottelemaan vatsaansa koko raskauden ajan.

Instagramissa jaetun ilmoituksen mukaan hän halusi raskauden olevan perhee henkilökohtainen asiansa. 

"Raskauteni on asia, jonka halusin käydä läpi ilman koko maailmaa. Tiesin, että minun tulee valmistautua tähän uuteen, koko loppuelämän kestävään rooliin mahdollisimman stressittömästi", hän kirjoitti. Voit lukea koko aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

People-lehti uutisoi nyt, että Jenner on tyytyväinen siitä, että sai vihdoin ja viimein paljastaa salaisuutensa koko maailmalle.

- Hän odottaa pääsevänsä jälleen valokeilaan ja ulos. Hän halusi pitää raskauden salassa, mutta hän kaipaa vanhaa elämäänsä, lähipiiristä on paljastettu.

- Vielä toistaiseksi hän haluaa levätä ja tutustua vauvaansa. Hän on myös innoissaan siitä, että pääsee jälleen treenaamaan itsensä kuntoon ja treffeille miehensä Travisin kanssa. Hän (Kylie) on jo valmis elämään jälleen normaalia elämää.

On myös huhuttu, että Jennerin ja Scottin esikoislapsen nimi olisi jo selvillä. Pääset lukemaan aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: People

Lue myös: Ensimmäinen vilaus Chicago Westistä julkaistiin - esiintyy Kylie Jennerin raskausvideolla

Kilpailut

Uusimmat