Kuva: Getty Images

Quentin Tarantino kuristi näyttelijä Uma Thurmania ja sylki tämän kasvoille: 'Hän pyysi sitä itse'

07.02.2018 12:45 - Senja Rapila

Aiemmin näyttelijätär paljasti Instagram-tilillään, että joutui näyttelemään itse elokuvan autokolari-kohtauksessa, vaikka olisi halunnut tilalleen stunttihenkilön.

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantino, 54, on joutunut tulilinjalle, kun Kill Bill -tähti Uma Thurman, 47, on paljastanut kokemuksiaan elokuvasarjan kuvauksista.

Aiemmin näyttelijätär paljasti Instagram-tilillään, että joutui näyttelemään itse elokuvan autokolari-kohtauksessa, vaikka olisi halunnut tilalleen stunttihenkilön. Lopputuloksena hän satutti jalkansa ja sairaalasta kotiinviemiseksi lähti niskatuki.

Nyt on paljastunut, että Tarantino kuristi Uma Thurmania Kill Bill -elokuvan kuvauksissa ketjuilla ja sylki tämän kasvoille tehdäkseen elokuvasta "todellisemman tuntuisen". Asiasta uutisoi muun muassa Mirror-julkaisu.

Mirror-lehti uutisoi Tarantinon kommentoineen, että teknillinen assistentti ei suostunut sylkemään suosikkinäyttelijän kasvoille, eikä hän luottanut näyttelijä Michael Madsenin suorittavan tätä tarpeeksi todenmukaisesti.

Lehden mukaan Tarantino on kertonut Thurmanin pyytäneen kuristamaan häntä, väittäen näyttelijättären sanoneen: "Voin näytellä että minua kuristetaan, mutta jos haluat kasvoni punaisiksi ja kyyneleet silmiini, sitten sinun tavallaan pitäisi kuristaa minua."

Lähde: Mirror

Lue myös: Quentin Tarantino paljastaa: "Kunniattomat Paskiaiset -hahmo on paras luomukseni"

Kilpailut

Uusimmat