Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel avoimena Maria Veitolalle: 'En tiedä haluanko tehdä lapsia tähän maailmaan'

08.02.2018 12:45 - Senja Rapila

Muusikko puhuu suhteestaan kahdeksan vuotta vanhempaan Triana Iglesiasiin.

Muusikko Mikael Gabriel, 27, esittelee tänään kotiaan ja elämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa toimittaja Maria Veitolalle. Ohjelmassa hän muun muassa kertoo elämästään kihlattunsa, norjalaisen Playboy-kaunotar Triana Iglesiasin, 35, kanssa.

Vaikka suomalaisräppäri ja Triana asuvatkin eri maissa, näkevät he parin viikon välein. Kun Maria kysyy pariskunnan tulevaisuudesta ja mahdollisesta perheenlisäyksestä, Mikael kertoo suhtautuvansa asiaan ristiriitaisin tuntein. Hän ei koe välttämättä olevansa koskaan valmis isäksi, vaikka Triana haluaisikin perustaa perheen.

– En ole satavarma, että haluanko lapsia ikinä tähän maailmaan. Mulla on 35-vuotias nainen, joten se tuo sitten taas osaltaan… Tai niin kuin jos haluaa elää jonkun kanssa yhdessä, niin pitää miettiä myös sen ihmisen puolta, Mikael pohtii ohjelmassa.

– Haluaisiko Triana jo lapsia? Maria kysyy Mikaelilta.

– No kuka nainen ei haluaisi lapsia - tai okei, no anteeksi nyt vähän yleistän. En ole ihan hirveän montaa naista tavannut, joilla ei olisi sellaisia äidillisiä vaistoja.

– Mietin vaan mun omaa mielikuvaa tästä maailmasta, että haluanko kasvattaa tähän maailmaan lapsen. Tai onko musta edes isäksi, Mikael pohtii.

Pätkän illan ohjelmasta näet alta.

(kuva: Senja Rapila)

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla klo 21.

Lue myös: Mikael Gabriel Suvi Teräsniskasta: Rivoin raskaana oleva nainen, jonka olen tavannut

Lue myös: Umpirakastunut Mikael Gabriel: "Lasten hankkiminen pelottaa"

Kilpailut

Uusimmat