Kuva: Senja Rapila

Suomalaisartisti muistelee yhteistyötään Reino Nordinin kanssa: 'Hän oli silloin huonossa suosiossa'

13.02.2018 15:45 - Senja Rapila - Luettu 1 338 kertaa

Aleksanteri Hakaniemi on toiminut suosikkimuusikon DJ:nä ennen omaa soolouraansa.

Nuori suomalaismuusikko Aleksanteri Hakaniemi muisteli Voice.fi:n haastattelussa aikojaan Reino Nordinin keikka-dj:nä. Hän kertoo, että tuo aika opetti hänelle paljon asioita. Muun muassa ajattelemaan asioita ei pelkästään itsensä, mutta myös bänditovereidensa kantilta.

Hakaniemi kertoo, että Reinon kanssa keikkaillessaan hän näki, kuinka muusikosta kasvoi miltei koko Suomen suosima artisti. Alkuaikoina kun Reino keikkaili yhtyeensä Reino & the Rhinosin kanssa Helsingissä, oli keikkapaikat silloinkin valehtelematta aina täynnä, pohdiskelee Hakaniemi.

- Oli se sitten Tavastia tai kutonen, vaikka siinä hetkessä Reino ei ollut mitenkään suosiossa - tai ehkä jopa huonossa suosiossa joistain ohjelmista sun muista - hänet oli omittu tietyn jengin artistiksi. Ja nyt vielä suuremman jengin artistiksi, hän kommentoi.

- Se oli hieno kokemus. Ja sen lisäksi tietenkin että näki, kuinka määrätietoisesti voi sitä bändiä pyörittää, kuinka absoluuttinen se oma visio oli, se oli inspiroivaa! Hakaniemi lisää.

Aleksanteri Hakaniemi on toiminut Reinon keikka-dj:nä. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Huumesotkuistaan oppinut Reino Nordin: "Menestys pelasti minut"

Lue myös: Raitistunut Reino Nordin: Halusin lopettaa nyt kun en ole muninut vielä pahasti mitään

Uusimmat