Kuva: Getty Images

Olivatko Jennifer Aniston ja Justin Theroux edes koskaan naimisissa? Todisteita ei löydettävissä

17.02.2018 13:19 - Iiro Myllymäki

Viihdesivusto TMZ väittää, että pariskunnan avioliitosta ei ole löydettävissä virallisia dokumentteja.

Eilen perjantaina näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston ja Justin Theroux ilmoittivat erostaan tiedotteessa. Pariskunta kertoi, että ero tapahtui yhteisymmärryksessä viime vuoden lopulla. Pariskunta ehti olla naimisissa kaksi vuotta.

Vai olivatko he naimisissa laisinkaan? Nyt viihdesivusto TMZ on spekuloinut, että kaksikko ei olisi solminut virallista avioliittoa toisin kuin he ovat antaneet ymmärtää. Kaksikko juhli häitään vuonna 2015, mutta TMZ:n mukaan kaksikon avioliitosta ei ole löydettävissä virallisia dokumentteja Los Angelesin piirikunnasta. TMZ väittää olleensa yhteydessä Anistonin lähipiiriin, josta paljastetaan, että pariskunnan avioliiton virallisuudesta on spekuloitu jo pitkään.

Näitä väitteitä tukee sekin, että parin erosta kertovassa tiedotteessa ei kertaakaan mainita sanaa "avioero". TMZ on myös ottanut yhteyttä moniin Los Angelesin huippuasianajajiin, joista ketään ei ole pyydetty hoitamaan parin avioeroa.

Erosta kertovassa tiedotteessa pari viittasi juorulehdistöön negatiivisessa valossa.

"Juoruteollisuudella on tapana spekuloida ja keksiä asioita, joten halusimme kertoa totuuden suoraan. Mitä tahansa muuta meistä kirjoitetaankin, se on jonkun toisen fiktiivistä kertomusta", tiedotteessa lukee.

Lue myös: Jennifer Aniston erosi - avioliitto kesti vain reilut kaksi vuotta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat