Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabrielilta, 27, elämäkerta: "Rehellisyyteni voi jopa loukata"

20.02.2018 16:45 - Senja Rapila

Suomalaisräppäri kertoo, että kirjassa tullaan kertomaan siitä taistelusta, joka on muovannut hänestä sellaisen, millainen hän on nyt.

Suomalaisräppäri Mikael Gabriel, 27, julkaisee tänä syksynä kirjailija Laura Frimanin kanssa elämäkertakirjansa, Alasti. Räppäri kuvailee, että haluaa kirjassaan tuoda esille sen, millainen hän todellisuudessa on.

"Mua kuvaillaan usein ristiriitaiseksi, koska mussa on niin paljon pimeyttä ja valoa. Monet ihmiset ajattelee tuntevansa mut hyvin, vaikka todellisuudessa näin ei ole. Oon antanut aina itsestäni paljon musiikissa ja julkisuudessa, ollut oma itseni ja puhunut asioista suoraan. Kuitenkin ne monet tarinat ja asiat jotka on muovannut musta tällaisen ihmisen, on vielä kertomatta ja siksi tää kirja tehtiin", hän kuvailee Facebook-julkaisussaan.

"Oon kokenut elämässäni niin paljon, että vasta tätä tehdessä tajusin miten paljon oon jo kerennyt nähdä. Hyvää ja pahaa, ihan hullujakin juttuja. Tää kirja tulee valottamaan brutaalin rehellisesti sen kuka olen, miks olen tällainen mikä oon ja näyttämään taisteluni siitä miten olen tällaiseksi tullut. Oon auki ja tiedän että rehellisyyteni voi jopa loukata joitain matkaani kuuluneita ihmisiä. Toivon kuitenkin kaikkien tajuavan, että tää on mun tarina, mun maailma ja minä. Alasti."

Voit katsoa koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Mikael Gabriel: Räppärit hakevat nostetta uralleen riitelemällä kanssani!

Lue myös: Mikael Gabriel avoimena Maria Veitolalle: 'En tiedä haluanko tehdä lapsia tähän maailmaan'

Lue myös: Mikael Gabriel vakavana: "Tiedän nyt, miltä tuntuu olla pelinappula"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat