Tuomas Enbuske haluaa Juhani Tammisen hakkaavan hänet? Kohtaavat vapaaottelussa!

23.02.2018 16:11 - Mikko Räsänen

Tuomas Enbusken ja Juhani Tammisen riita saatetaan ratkaista vapaaottelussa.

Juhani "Tami" Tamminen raivostui taannoin Tuomas Enbuskelle, kun tämä kirjoitti kolumnissaan Tammisen olevan esimerkki sosiaalisessa mediassa liikkuvissa noloista vanhuksista. Tamminen vaati Enbuskelta anteeksipyyntöä, ja kun kaksikko kohtasi toisensa Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa (katso jakso täällä), esitti Tami Enbuskelle haasteen, että haluaisi kohdata hänet mies miestä vastaan fyysisessä kamppailussa.

Nyt Enbuske on julkaissut some-kirjoituksen, jossa käy ilmi, että hän on kuukauden ajan yrittänyt tavoittaa Tammista vastatakseen haasteeseen. Lopulta vaimon kautta välitetty soittopyyntö toimi ja Tamminen tavoitettiin. Enbuske kertoi suostuvansa haasteeseen ja on päättänyt, että laji, jossa he mittelevät, on vapaaottelu.

Lue Enbusken koko päivitys alta. 

Enbusken päivitys on käynnistänyt vilkkaan keskustelun. Kaikki eivät ole innoissaan Enbusken ideasta viedä 67-vuotias Tamminen vapaaottelukehään. 

Kirjailija Tuomas Vimma ihmettelee Enbusken motiiveja.

"Mikä sai sinut, Tuomas, muuttamaan kantaasi? Olit vielä pari kuukautta sitten sitä mieltä, että koko ajatus tappelusta on naurettavaa ja sivistymätöntä. Nyt olet valmis hakkaamaan vanhemman miehen julkisesti? Kävikö niin, että tajusit, että biologia on sinun puolellasi, ja että hyvällä opastuksella ja kovalla treenillä pystyt parissa kuukaudessa kiskaisemaan itsesi sellaiseen kondikseen, että voitat varmasti matsin? Onhan selvää, että neljäkymppinen pystyy rakentamaan lihasvoimaansa ja peruskuntoaan, kamppailutekniikoiiden oppimisesta puhumattakaan, paljon nopeammin ja paremmin kuin seitsemänkymppinen", Vimma kirjoittaa.

Enbuske kuitenkin paljastaa, että hän ei usko voittavansa kamppailua. 

"En usko, että biologia on puolellani. Tamihan voittaisi sen matsin. Ajattelin silti mennä kohti tuskaa, kun elämä tuntuu näin liian helpolta", Enbuske kirjoittaa.

Jos hän tietää, että tulee häviämään ottelun ja on silti valmis haastamaan Tammisen, on hän hakemassa suorastaan tarkoituksellista selkäsaunaa. 

Enbusken sosiaalisen median päivityksestä kirjoitti ensimmäisenä Seiska

Lue myös: Kolmella vinkillä hyvä elämä - Lue Juhani Tammisen prinsiipit

Kilpailut

Uusimmat