Kuva: Yle Kuvapalvelu / Anton Sucksdorff

Saara Aallon räväkät UMK-esiintymisasut julkistettiin - katso kuvat

26.02.2018 11:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Saara Aallon yllä nähdään Uuden musiikin kilpailun finaalissa kolme erilaista asukokonaisuutta.

Ensi lauantaina selviää, millä kappaleella Saara Aalto, 30, lähtee edustamaan Suomea Lissabonin Euroviisuihin. Uuden musiikin kilpailun finaalissa nainen esittää kolme ehdokaskappalettaan, joista voittajan valitsevat suomalaiset puhelinäänestäjät ja kansainväliset raadit.

Kaikki kolme esitystä nähdään sellaisina kuin ne nähtäisiin itse Euroviisuissakin. Vaikka itse esitysten yksityiskohdat pidetään yleisöltä salassa ennen lauantaita, Aallon esiintymisasut on nyt julkistettu. Jokaista kolmea esitystä varten on luotu omanlainen lookinsa. Stailauksesta on vastannut Vesa Silver, joka on luonut myös Saara Aallon UMK-kappaleiden musiikkivideoilla nähtävät lookit. Tämän lisäksi mies on suunnitellut esiintymisasuja muun muassa Antti Tuiskulle.

Katso alta kuvat Saara Aallon toinen toistaan villimmistä esiintymisasuista.

Monsters-kappaleen esiintymisasu (kuva: Yle Kuvapalvelu / Anton Sucksdorff)

Domino-kappaleen esiintymisasu (kuva: Yle Kuvapalvelu / Anton Sucksdorff)

Queens-kappaleen esiintymisasu (kuva: Yle Kuvapalvelu / Anton Sucksdorff)

Saara Aallon UMK-esitykset on suunnitellut koreografi Brian Friedman, joka on urallaan luonut koreografioita muun muassa Britney Spearsille ja Beyoncélle. Tänä vuonna euroviisulavalla ei ole lainkaan taustascreenejä, minkä takia niitä ei nähdä UMK:ssakaan. Tämän myötä lavasteet nousevat entistä suurempaan rooliin. Esimerkiksi Domino-kappaleen esityksessä nähdään nelimetrisistä dominopalikoista tehty lavasterakennelma.

Lue myös: Saara Aaltoa ja Yleä syytetään huijauksesta - onko euroviisubiisi jo käytännössä valittu?

Kilpailut

Uusimmat