Kuva: Getty Images

Frendit-tähti paljastaa, miksi hän ei toivo sarjan paluuta - "Se on vain parempi"

28.02.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Useat Frendit-sarjan fanit toivovat sarjan paluuta.

Frendit-sarja valtasi suosiota vuosina 1994-2004, ja se on vielä tänäkin päivänä pitänyt paikkansa monien lempiohjelmien joukossa. Esimerkiksi Sinkkuelämää-sarjan faneja on hemmoteltu elokuvilla, mutta Frendit ei ole palannut ruutuun lopettamisen jälkeen. Nyt yksi sarjan näyttelijöistä, Matt LeBlanc, 50, on kertonut ettei hän toivo sarjan paluuta. 

LeBlanc näytteli sarjassa Joeytä. 

"En usko, että kukaan haluaisi nähdä Joeyta paksusuolen tähystyksessä." LeBlanc viittaa viimeiseen jaksoon. 

"Ymmärrän todellakin, että ihmiset haluaisivat nähdä televisiosarjan paluun, mutta sarja oli kuitenkin rajallinen. Se seurasi pari-kolmekymppisten ihmisten elämää ja kipuilua. Uskon, että ihmisten ajatukset siitä, minkälaisissa tilanteissa hahmot ovat tänä päivänä, ovat paljon parempia kuin se että palaisimme ruutuun. 

Se on vain parempi, ettei sarja palaa." 

Viimeinen jakso esitettiin Suomessa sekä Yhdysvalloissa vuonna 2004. Myös sarjan toinen näyttelijä, Jennifer Aniston, on samoilla linjoilla LeBlanckin kanssa. 

"En oikeasti tiedä, mitä meidän pitäisi tehdä. Se koko sarjan kuvausaika oli niin nostalginen. Siinä ajassa oli jotain maagista, joten en yhtään epäile, miksi ihmiset pitävät sarjasta. Silloin ihmiset eivät tarkkaileet älypuhelimiaan joka minuutti. Olimme kahvilassa ja puhuimme toistemme kanssa."

Lue myös: Matt LeBlanc puolustautuu: Frendit ei ole homofobinen eikä seksistinen sarja

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat