Kuva: Senja Rapila

Laulaja Evelina, 22, karsi julkisuuden myötä kaveripiirejään: "Hännystelijöistä tuskin pääsee eroon"

10.03.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Evelina kertoo, että hän on erittäin lojaali sydänystävilleen.

Turkulainen laulaja Evelina, 22, ponnahti suuremman yleisön tietoisuuteen muutama vuosi sitten, kun hän vasta alle parikymppinen. Ainakin yksi uran huipennus seurasi varmasti helmikuussa, kun hän voitti Emma-gaalassa vuoden naissolistin palkinnon. 

Nainen kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa, että hän on kasvanut viimeisimpien vuosien aikana ihmisenä erittäin paljon.

- Tämä ammatti ei ole helpoimmasta päästä. Pitää olla herkkä, mutta toisaalta täytyy osata rajata asioita ulkopuollelle. En tiedä, onko minulle julkisuuden myötä tullut paksumpi nahka, mutta olen oppinut rajaamaan ulkoa tulevia impulsseja niin, etten päästä niitä lähelle, Evelina pohtii. 

Laulaja myöntää, että hänen kaveripiirinsäkin on pienentynyt tunnettuuden myötä. Seasta ovat löytyneet ne sydänystävät, joiden kanssa Evelina voi olla täysin oma itsensä. 

- Jotkut olettavat, että olisin muuttunut, mutta olen edelleen se minä. Jos olen muuttunut, niin parempaan suuntaan. Ne ystävyyssuhteet, jotka minulla nyt on, voivat vahvemmin kuin koskaan. Muistan joskus kiittäneeni parasta ystävääni tippa linssissä siitä, että tämä kohtelee minua normaalisti. Ystäväni katsoi minua todeten, että nyt tuollainen loppuu, Evelina naurahtaa. 

Hännystelijöistä pääsee tuskin koskaan eroon

Julkisuus on tuonut mukanaan myös niitä puolituttuja, jotka yrittävät ottaa yhteyttä pitkän hiljaiselon jälkeen.

- Kyllä niitä hännystelijöitä on jonkin verran tullut, mutta oma kapasiteettini tällaisille ihmisille on erittäin minimaalinen. Tuskin heistä pääsee koskaan eroon, mutta tässäkin annan arvoa sydänystäville. Annan aidoille ystävilleni lippuja keikoille ja festareille. Jos emme ole esimerkiksi vuoteen puhuneet toistemme kanssa, ei mielestäni tunnu kovinkaan luontaiselta pyytää minkäänlaisia palveluksia, hän sanoo. 

Evelina kertoo olevansa ystävänä lojaaji, oikeudenmukainen ja auttava. Teini-ikäisenä monet kuuluvat tiettyihin kaveriporukoihin tai -ryhmiin. Evelina ei omien sanojensa mukaan kuulunut mihinkään tällaiseen. 

- Siitä on ehkä tullut sellainen fiilis, että jos joku ihminen on todellakin sinun tyylisesi, se sitten on. Näiden ihmisten puolella ollaan ja piste. 

Kuuntele Evelinan uusi single, Sun vika, alta. 

 Lue myös: Evelina uudesta kappaleestaan: "Erilainen rakkauslaulu"

Kilpailut

Uusimmat