Kuva: YouTube

Duudson-Jukka ja 22-vuotias rakas julkaisivat videon romanttiselta lomaltaan - katso

03.04.2018 14:50 - Senja Rapila

Chachi Gonzales, 22, on julkaissut myös ensimmäisen yhteiskuvan parista omalla Instagram-tilillään.

Duudsonit-tähti Jukka Hilden, 37, on mitä todennäköisimmin jo varattu mies, niin ainakin viimeaikaiset kuvat vihjaavat. Kerroimme aiemmin, että suomalaistähti yhdistetään tällä hetkellä amerikkalaisnäyttelijä Chachi Gonzalesiin, 22. Kaksikko ei ole kuitenkaan kommentoinut vielä suhdettaan.

Nyt Chachi on julkaissut ensimmäisen kunnon yhteiskuvan parista. Kuvassa molemmat hymyilevät onnellisina kameralle tropiikin lämmössä.

"Niin onnellinen, että silmäni muuttuivat kolikkoaukoiksi", hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Lisäksi somevaikuttaja on julkaissut YouTubesta videon kaksikon matkalta. Videolla esitelllään muun muassa parin hotellihuonetta Bora Boralla. Lisäksi Chachi antaa vinkkejä siihen, kuinka Jukan kanssa kannattaa matkustaa.

Todennäköistä on, että pari tapasi toisensa suomalaislähtöisen Huippujengi-ohjelman amerikkalaisversion, Ultimate Expeditionin, kuvauksissa, jossa Gonzales oli osallistujana.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Voit katsoa lomavideon alapuolelta.

Jukka jätti avioerohakemuksen yhdessä entisen vaimonsa Outin kanssa helmikuun alussa. Ex-pariskunta ehti olla naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on yhteensä kaksi lasta liitostaan.

 Lue myös: Duudson-Jukka, 37, löysi uuden rakkaan? Yhdistetään 22-vuotiaaseen amerikkalaisnäyttelijättäreen

Lue myös: Channing Tatumin tytär teki isälleen muodonmuutoksen - mies jakoi hupaisan kuvan lopputuloksesta

Kilpailut

Uusimmat