Kuva: YouTube

Arttu Lindeman kuvailee ihannenaistaan: "Sen kanssa haluaisin tuntea olevani macho ja mies"

04.04.2018 15:45 - Senja Rapila

Suomalaisartisti vastaa YouTube-kanavallaan fanien lähettämiin kysymyksiin liittyen naisiin.

Arttu Lindeman, 21, on suosittu artisti, mutta sen lisäksi myös suosittu tubettaja. Tuoreimmalla videollaan Lindeman puhuu naisista ja vastailee fanien lähettämiin kysymyksiin. Videolla hän myös kuvailee sitä, millainen nainen olisi hänen mieleensä.

- Sen mimmin pitäisi olla sellainen, että sen kanssa voisin tuntea olevani macho, mies, että voisin viedä sitä syömään ja treffeille. Haluaisin tuntea, että olen paikka paikoin tilanteen päällä, mutta yhtä lailla sen mimmin pitäisi todella olla sellainen, että sillä on ratti hallussa, että se olisi määrätietoinen ja itsevarma, koska itsevarmuus on mielestäni seksikästä, Lindeman kertoo videolla.

Lindeman vertaa videolla miehiä myös koiriin.

- Jos mietin esimerkiksi itseäni suhteessa ja muuten, mimmien kanssa on helpointa, jos tietää paikkansa. Vähän samalla tavalla kuin koiralla perheessä.

- Jos tämän kääntää nyt siihen parisuhteeseen, meinaan ehkä sitä, että on ne mestat ja hetket kun mä olen pomo ja on ne mestat ja hetket, kun tyttöystävä on pomo. On todella tärkeetä, että molemmat voi olla pomoja.

Voit katsoa videon kokonaisuudessaan alapuolelta.

Lue myös: 16 megatähteä, jotka esiintyvät julkisuudessa täysin eri nimellä – olisitko arvannut?

Lue myös: Rillit Huurussa -tähti ei päässyt yli poikaystävänsä omituisesta tavasta - jätti lopulta miehen

Kilpailut

Uusimmat