Kuva: Senja Rapila

Eva Wahlströmiltä erikoinen kuitti suomalaisten suosikkiyhtyeestä: "Jos tekisin itsemurhan, niin..."

04.04.2018 17:15 - Senja Rapila

Suomalaisnyrkkeilijän erikoinen kommentti kuultiin SuomiRockin Aamun haastattelussa.

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström oli yhdessä nyrkkeilijämiehensä Niklas Räsäsen kanssa SuomiRockin Aamun haastattelussa aiemmin tänään.

Haastattelussa puhuttiin muun muassa tulevan lauantain matsista, mutta myös yllättävistä aiheista. Juontaja Ville Kinaret alustaa haastattelun päätteeksi, että haluaisi antaa kaksikolle mukaan erään suomalaisyhtyeen levyn, joka kirvoittaa hämmentävän keskustelun aluille.

- Viimeksi kun meillä oli täällä nyrkkeilijä vieraana, se oli Dereck Chisora. Annettiin sille Mamban levy lahjaksi. Sitten se matsi Heleniuksen kanssa peruuntui, kun Chisora sairastui. Epäillään, että sillä on jotain tekemistä Mamban kanssa, hän kertoo.

Aamun juontajat halusivat tästä syystä antaa nyrkkeilijäparille onnenkaluksi Niko Kivelän ja Sami Hedbergin Wings of Comedy -dvd:n, jotta se antaisi "hyviä viboja" otteluun. Asia herätti huvitusta varsinkin Wahlströmissä.

- Olen itseasiassa joskus sanonut, että jos ikinä mistään syystä tekisin itsemurhan, kuuntelisin Mambaa samalla! hän nauraa haastattelussa.

Voit kuunnella koko SuomiRockin Aamun haastattelun täältä

SuomiRockin Aamu arkiaamuisin klo 7-11. (kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Eva Wahlströmin fanit puolustivat persoonallista gaala-asua: "Se pukeutuu, kuka pystyy"

Lue myös: Eva Wahlström julkaisi hellän pusuttelukuvan rakkaansa kanssa - katso otos

Voice.fi ja SuomiRock kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat