Kuva: Getty Images

Näyttelijä Kate Hudson paljasti olevansa raskaana - lisäsi riemukkaan videon Instagramiin

07.04.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Näyttelijä Kate Hudson odottaa lasta yhdessä poikaystävänsä Danny Fujikawan kanssa.

Näyttelijä Kate Hudson, 38, odottaa lasta yhdessä poikaystävänsä, muusikko Danny Fujikawan kanssa, uutisoi UsMagazine. Näyttelijä julkaisi perjantaina (6.4.) Instagramissaan videon, jossa paljastuu tulevan lapsen olevan tyttö.

”Yllätys! Jos olette miettineet, miksi olen ollut niin poissaoleva sosiaalisesta mediasta viime aikoina, syy on se, että en ole koskaan aiemmin ollut näin pahoinvoiva. Tämä on ollut kaikista pahin ensimmäinen kolmannes kaikista raskauksistani,” Hudson kirjoittaa videon kuvatekstissä.

Kuvatekstistä käy myös ilmi, että näyttelijä on kokenut raskauden aikaista väsymystä. Koko perhe odottaa kuitenkin jo innoissaan tulevaa perheenlisäystä.

”Olemme yrittäneet pitää raskauden suhteen mahdollisimman matalaa profiilia niin pitkään kuin mahdollista,” näyttelijä jatkaa.

Hudson ja Fujikawa juhlivat ensimmäistä vuosipäiväänsä viime vuoden joulukuussa. Hudsonilla on kaksi lasta aiemmista suhteistaan; 14-vuotias Ryder ex-aviomiehensä Chris Robinsonin kanssa sekä 6-vuotias Bingham entisen kihlattunsa, Matthew Bellamyn, kanssa.

Lue myös: Kate Hudson sai naiset raivoihinsa kommentillaan: Kutsui sektiota laiskojen valinnaksi

Lue myös: Kate Hudson toi 7 vuotta nuoremman rakkaansa ensimmäistä kertaa punaiselle matolle - katso

Lähde: UsMagazine

Kilpailut

Uusimmat