Kuva: Getty Images

Gwyneth Paltrow julkaisi suloisen syntymäpäiväonnittelun pojalleen – katso hurmaava kuva!

09.04.2018 09:45 - Emmi Moilanen

Näyttelijä onnittelee 12-vuotiasta poikaansa myös Instagramissa.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 45, julkaisi eilen sunnuntaina (8.4.) Instagramissaan suloisen syntypäiväonnittelun 12-vuotta täyttävän poikansa Moseksen kunniaksi. Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa lukuisia tykkäyksiä ja onnitteluja naisen faneilta.

”Hyvää syntymäpäivää poikani. Olet suloisin ja loistavin nuori mies kenet olen koskaan tavannut. Muutit elämääni 12 vuotta sitten saapuessasi maailmaan,” näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Paltrow lisäsi kuvateksin perään myös hashtagin, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa ”synnyin sinä päivänä, kun sinä synnyit.”

Paltrow on lisännyt Instagramiinsa myös kuvan itsestään juhlimassa poikansa syntymäpäivää Los Angelesissa. Katso kuva alta.

Gwyneth Paltrow on kihloissa tuottaja Brad Falchukin kanssa. Kaksikko on seurustellut jo muutaman vuoden ajan, ja tammikuussa Paltrow vahvisti pariskunnan menneen kihloihin. Paltrowlla on kaksi lasta edellisestä liitostaan laulaja Chris Martinin kanssa, 14-vuotias tytär Apple ja 12-vuotta juuri täyttänyt Moses.

Lue myös: Gwyneth Paltrow vahvisti huhut - kihlautui puolisonsa kanssa

Lue myös: Gwyneth Paltrow julkaisi kauniin kuvan tyttärestään - kuin äitinsä!

Kilpailut

Uusimmat