Kuva: Yle TV2

Game of Thronesin tulevalla kaudella nähdään taistelukohtaus, jota kuvattiin 55 yötä putkeen

09.04.2018 23:15 - Iiro Myllymäki

Suosikkisarjan viimeinen kausi esitetään ensi vuonna.

HBO:n supersuositusta tv-sarjasta Game of Thronesista on enää yksi kausi jäljellä. Tuoreiden tietojen mukaan on lupa olettaa, että jo entuudestaan näyttävä sarja muuttuu vain näyttävämmäksi tulevalla kaudella.

Nyt on paljastunut, että yhtä tulevalla kaudella nähtävää taistelukohtausta kuvattiin peräti 55 yötä putkeen. Tieto tuli ohjelman apulaisohjaajan Jonathan Quinlanin kuvapäivityksestä, jossa nähtiin miehen laatima kiitoskortti ohjelman näyttelijöille ja kuvausryhmälle. Sittemmin mies on poistanut tämän kuvan, mutta Watchers on the Wall -sivusto sai tiedot talteen.

Kortissa kiiteltiin koko kuvausryhmää siitä, että he jaksoivat kuvauksia 55 yötä putkeen kylmässä, sateisessa säässä.

”Kun kymmenet miljoonat katsojat ympäri maailman näkevät tuon jakson, he eivät ymmärräkään, miten kovaa työskentelitte. He eivät välitä siitä, miten väsyneitä olitte tai miten rankkaa oli tehdä työtänne pakkasessa. He tajuavat vain, että he katsovat jotakin, mitä ei ole koskaan ennen tehty. Ja se on teidän ansiotanne”, Quinlan kirjoittaa kortissaan.

Sarjan kuudennella kaudella nähty Äpärien taistelu -jakson taistelukohtaus vaati Metro.co.uk-sivuston mukaan noin 27 yön verran kuvaamista, joten tulevan kauden taistelukohtauksessa tuo määrä on vielä tuplaantunut.

Game of Thronesin viimeinen kausi nähdään vuonna 2019.

Lue myös: Game Of Thrones -tähti kamppailee itsetunto-ongelmien kanssa - aloitti sarjassa vain 12-vuotiaana

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat