Kuva: Senja Rapila

Antti Tuisku rehellisenä Seurassa: 'Monesti harmittaa ja ärsyttää, että minut tunnistetaan kadulla'

19.04.2018 20:00 - Senja Rapila

Tauolle jäävä artisti kertoo, että kaipaa omaa tilaa ja rauhaa.

Monien suomalaisten suosikkiartisti Antti Tuisku, 34, aikoo jäädä määrittelemättömän pituiselle tauolle ensi kesän Provinssirockin keikan jälkeen. Artisti on kertonut Seura-lehdessä, että vaikka nauttii lavalla saamastaan huomiosta, ei hän pidä julkisuuden tuomista eduista vapaa-ajalla.

- Mie en ole ikinä tykännyt siitä, että minut tunnistetaan. Monesti harmittaa, väsyttää ja ärsyttää se, että en voi lähteä kauppaan tai edes ovestani ulos ilman, että suunnittelisin sen jotenkin etukäteen, hän kertoo Seura-lehdessä.

Rovaniemeltä kotoisin oleva tähti myöntää, että kaipaa joskus omaa rauhaa innokkailta faneilta.

- Vaalin omaa elämääni, omaa aikaani ja yksityisyyttäni paljon, mutta mie olen oikeasti ihan tavallinen tyyppi. Se on minulle tärkeää.

Artisti myöntää, että mitä suuremmaksi hänen suosionsa on kasvanut, sitä pienemmäksi hänen henkilökohtainen elämänsä on muuttunut. 

- Entistä enemmän rakastan arjen perusasioita: kotona olemista, kodin pyörittämistä ja niitä muutamaa ihmistä ympärilläni, jotka eivät todellakaan palvo maata jalkojeni alla. Niitäkin ihmisiä urallani on ollut paljon.

Lähde: Seura

Lue myös: Viime vuoden myydyimmät albumit ja singlet paljastettiin - Antti Tuiskulla huikea vuosi!

Lue myös: Antti Tuisku treenaa tankotanssia - jakoi kuvan asennosta, johon moni ei pysty

Lue myös: Antti Tuisku suhdehistoriastaan: "Addiktoivat ihmissuhteet ovat minulle liiankin tuttuja"

Kilpailut

Uusimmat