Kuva: Petri Aho / Nelonen

Tänään tv:ssä: Vain elämää palaa ruutuun - Arttu Wiskarin biisivalinta vetää Dannyn vakavaksi

27.04.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Vain elämää -kausi käynnistyy Dannyn päivällä.

HUOM! Juttu sisältää paljastuksen tämäniltaisen Vain elämää -jakson yhdestä biisivalinnasta. Jos haluat välttyä tiedolta, lopeta lukeminen tähän.

Vain elämää -suosikkiohjelmasta alkaa tänään uusi kausi. Hirvensalmen Satulinnan sijaan tähtiartistit on tällä kertaa viety Espanjan auringon alle Mondan linnaan. Samassa ympäristössä kuvattiin myös ohjelman kuudes kausi. Tällä kertaa ohjelmassa nähdään Danny, Mira Luoti, Arttu Wiskari, Kasmir, Sani, Terhi Kokkonen ja Aki Tykki.

Ensimmäisenä nähdään Dannyn päivä. Pitkän ja vaiherikkaan uran tehnyt musiikkineuvos pääsee kertomaan muun muassa legendaarisista Danny Show -kiertueistaan ja myös rakkauselämästään. Illallisella Danny herkistyy, kun kuulee Arttu Wiskarin biisivalinnan. Wiskari on valinnut kappaleekseen Dannyn ja Armi Aavikon dueton Tahdon olla sulle hellä. Dannyn ilme menee vakavaksi, kun hän saa kuulla biisivalinnasta.

Vuonna 1977 Miss Suomeksi valittu Armi Aavikko pestattiin samana vuonna Dannyn kiertueelle juontajaksi, mutta päätyikin lopulta miehen duettokumppaniksi. Samana vuonna julkaistu Tahdon olla sulle hellä muodostui suureksi hitiksi, ja duettoparista tuli kansan rakastama ja myös suurella mielenkiinnolla seuraama.

- Se riistäytyi täysin käsistä. Suomalaiset rakastuivat Armin tapaan olla ihminen ja esittää se laulu ja se teksti, Danny sanoo ohjelmassa.

Armin ja Dannyn ystävyys syveni rakkaudeksi, ja pari alkoi seurustella, vaikka Danny oli naimisissa Liisa Lipsasen kanssa. Armin ja Dannyn seurustelusuhteen loputtua alkoholi nousi yhä suuremmaksi ongelmaksi Armin elämässä. Armi Aavikko menehtyi vuoden 2002 alussa. Vähän Armin kuoleman jälkeen Danny esitti Tahdon olla sulle hellä -kappaleen 60-vuotisjuhlakonsertissaan Hartwall Arenalla. Tämän jälkeen mies ei ole kappaletta esittänyt.

- Hieno juttu, että olet valinnut tämän laulun. Harvan rohkeus yltää siihen, Danny sanoo Arttu Wiskarille.

Lue myös: Terhi Kokkosen Vain elämää -esiintymisestä ensimmäinen maistiainen - katso video

Kilpailut

Uusimmat