Kuva: Eurovision.tv

Ruotsin euroviisuedustaja haukkui avoimesti muita kilpailijoita videolla - sai fanit raivostumaan

27.04.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Benjamin Ingrosso on pyytänyt kommenttejaan anteeksi.

Ruotsin tämänvuotinen euroviisuedustaja on 20-vuotias Benjamin Ingrosso kappaleella Dance You Off. Nyt mies on joutunut kohun keskelle osallistuttuaan viisusivusto Wiwibloggsin videolle, jossa häntä pyydettiin arvioimaan nopeasti kaikki tämän vuoden Euroviisuihin osallistuvat kappaleet. Video sai heti paljon negatiivisia kommentteja, sillä monet Ingrosson reaktiokommentit katsottiin asiattomiksi. Video otettiinkin nopeasti kokonaan pois julkaisusta.

Aftonbladet kirjoittaa, että videolla Ingrosso muun muassa nauroi ääneen Makedonian edustuskappaleelle, kutsui San Marinon esitystä ”halvalla budjetilla tehdyksi” ja otti luurit kokonaan pois päästä Unkarin kappaleen kohdalla ja sanoi, ettei kuuntele rock-musiikkia.

Myös Reddit-sivustolle on koottu Ingrosson esittämiä kommentteja. Kyseisessä kommenttiketjussa kerrotaan, että Makedonian esityksen kohdalla mies sanoi, että naislaulaja kuulosti siltä kuin hän olisi pieraissut. Ingrosso myös kutsui Makedonian videolla esiintyvää rumpalia sen näköiseksi kuin hänet olisi otettu mukaan videolle suoraan kadulta. Portugalin esityksessä toinen naislaulaja istuu pitkään lavalla selin yleisöön, ja tätä Ingrosso kutsui ”niin oudoksi”. Serbian videon kohdalla Ingrosso osoitti jotakuta esiintyjistä ja sanoi ”hei, tuolla on Voldemort” viitaten Harry Potter -kirjojen vihollishahmoon.

Monelle esitykselle Ingrosso antoi suopeita kommentteja. Redditin kommentoijien mukaan hän muun muassa kutsui Viron esitystä ”uskomattomaksi” ja sanoi rakastavansa Itävallan kappaletta. Suomen Saara Aallosta Ingrosso totesi, että hänen Monsters-kappaleensa kuulostaa samalta kuin toissa vuonna Ruotsin euroviisukarsinnoissa mukana ollut SaRahan kappale Kizunguzungu.

Nyt Benjamin Ingrosso on julkaissut anteeksipyyntönsä Twitter-tilillään.

”Pyydän vilpittömästi anteeksi, jos loukkasin joitain artisteja ja faneja. Tein videon vain huvin ja huumorin vuoksi. Minulla on niin paljon kunnioitusta muita artisteja kohtaan, enkä halunnut suututtaa ketään. Joskus asiat käsitetään väärällä tavalla, kun ne näkee vain kameran läpi”, mies kirjoittaa.

Hän lisää, että pitää kaikkia viisuedustajia hienoina muusikoina ja odottaa heidän tapaamistaan Lissabonissa. Voit lukea koko anteeksipyynnön alta.

Lue myös: Ruotsin euroviisuedustaja haukkuu kilpailun sääntöjä "tyhmiksi" - joutuu muuttamaan esitystään

Lähteet: Aftonbladet, Reddit

Kilpailut

Uusimmat