Kuva: Getty Images

Elsa Pataky ja Chris Hemsworth naimisissa jo 7 vuotta - "En tiedä, kuinka olemme selvinneet kaikesta"

03.05.2018 14:15 - Senja Rapila

Pariskunta tapasi vuoden 2010 alussa ja meni vuoden lopussa jo naimisiin.

Näyttelijä Chris Hemsworthin, 34, upea vaimo Elsa Pataky, 41, on puhunut tuoreessa haastattelussa avioliitostaan ja siitä, kuinka pariskunnan seitsemän vuoden romanssi on toiminut vuosien varrella.

Pataky myöntää, että suhde on kokenut kovia seitsemän vuoden aikana.

- Teimme kaiken todella nopealla aikataululla. En tiedä kuinka selvisimme siitä kaikesta pariskuntana. Olimme naimisissa ja vuotta myöhemmin meillä oli lapsia. Se laittaa paljon painetta avioliitolle. Suhteemme on kuitenkin toiminut, koska välillämme on paljon rakkautta. Olemme todella vahvoja persoonia, mutta rakastamme toisiamme hyvin paljon. Laitamme tämän suhteen toimimaan.

- Vuotemme ovat olleet ihania. Jokaisessa avioliitossa on ylä- ja alamäkiä. Avioliitto on jatkuvaa työtä, jos haluaa olla yhdessä ikuisesti.

Koska Chris on vaimoaan seitsemän vuotta nuorempi, on se myös vaikuttanut suhteeseen omalla tavallaan.

- Uskon, että aina kun perustat perheen ennen kuin tuntee toisen hyvin, siitä voi tulla vaikeaa. Hän oli hyvin nuori kun aloimme perustaa perhettä, ja samaan aikaan hän pallotteli uransa kanssa. Joskus se oli vaikeaa, niin paljon kaikkea tapahtui, hän kertoo.

Chris kuitenkin yrittää aina olla paras mahdollinen isä lapsilleen.

- Hän ei ole koskaan epäonnistunut siinä, etteikö olisi saanut minulle sellaista tunnetta, että perhe on hänelle kaikista tärkein asia. Se on auttanut meitä vahvistumaan yhdessä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Cardi B julkaisi itsestään meikittömän kuvan, fanit ihastelevat: "Olet täydellinen"

Lue myös: Orlando Bloom harvinaisen avoimena rakkaudestaan Katy Perryyn: "Et voi valita keneen rakastut"

Kilpailut

Uusimmat