Kuva: Shanshan Gong

Mia Halosen ja Tim-rakkaan suhde eteni pikavauhtia: "Suomalaiset odottavat tumput suorina kohtaloa"

24.05.2018 22:45 - Henna Koste

Tv-ohjelmista tuttu Mia Halonen halusi löytää hyvän kumppanin. Hän kertoo Cafe au lait -podcastissa, kuinka hän onnistui.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen muistetaan muun muassa Sinkkuäidille sulhanen ja Maajussille morsian -ohjelmien juontajana. Nainen on kuitenkin kotiutunut Vancouveriin reilu vuosi sitten. Nettideittailun myötä Halonen tapasi miehensä Timin ja hääkellot soivat vain puoli vuotta myöhemmin. 

- Kun tapasin kanadalaisen komistukseni Timin, oli 51-vuotias ja hän oli 52-vuotias. Emme olleet mitään teini-ikäisiä. Olin ajatellut jo muutaman vuoden, että ykkösprojektini on se, että löydän hyvän kumppanin, nainen kertoo Cafe au lait -podcastissa. 

Halosen elämä oli ihanaa yksinkin, mutta hän halusi jakaa kokemuksia ja arkeaan jonkun kanssa. Hän toteaa, että hän ei olisi ikinä tavannut miestään ilman nettiä. Halonen sanoo, että kadulla miehet eivät tule enää juurikaan juttelemaan virkavaltaa lukuun ottamatta. Suuri osa hänen ikäryhmästään on jo varattuja. 

- Suomalaiset naiset eivät ole missään muussa niin kohtalon uskoisia kuin parin löytämisessä. Kukaan ei sano, että jos minusta on tarkoitus tulla lääkäri, kyllä jonain päivänä herään lääkärinä. Ei se mene niin. Asioita tehdään aktiivisesti sen eteen kaikilla muilla osa-alueilla, että sinusta tulee sitä, mitä haluat. Parin löytäminen on ihmeellistä tumput suorina kohtaloon uskomista, Halonen laukoo. 

Kuuntele Halosen suorat sanat deittailukulttuurista ja parin löytämisestä. Koko jakson löydät täältä.

Cafe au lait -sarjassa pureudutaan suomalaisnaisten elämään ulkomailla. Suositussa podcastissa Suomessa asuva Lilli ja Ranskassa asuva Helena istahtavat virtuaaliseen kahvipöytään eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa.

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Lue myös: Lastaan hoitanut suomalaiskoomikko joutui poliisin kynsiin - paljastaa nyt mitä oikeasti tapahtui

Uusimmat