Kuva: Getty Images

Lehti: Courtney Love rajujen syytösten kohteena - yritti tapattaa ex-vävynsä?

31.05.2018 12:45 - Senja Rapila

Courtney Loven ja Kurt Cobainin tyttären ex-mies on esittänyt rajuja syytöksiä laulajatähdestä.

Courtney Loven ja edesmenneen Kurt Cobainin yhteisen tyttären, Frances Bean Cobainin, entinen aviomies Isaiah Silva on osoittanut rajuja syytöksiä Lovea kohtaan, uutisoi Mirror-lehti. Mirror-lehden mukaan oikeuden papereissa kerrotaan, että Silva on syyttänyt Lovea murhan yrityksestä.

Frances Beanin ja hänen ex-miehensä ero ei ole ollut kovin sopuisa, eikä pariskunnalla ollut avioehtoa mennessään naimisiin. Tästä syystä Silvalla on tiettävästi oikeus saada oma osansa naisen omaisuudesta erossa - sisältäen suuret määrät muun muassa perintörahoja ja -tavaroita, jotka ovat jäämistöä Kurt Cobainilta.

Silva on nyt väittänyt, että Love oli palkannut kolme miestä murhaamaan Silvan Hollywoodin kotiinsa 3. päivä kesäkuuta vuonna 2016. Silvan mukaan kyseessä oli suunnitelma, jonka avulla Love saisi tyttärensä kanssa itselleen Silvan hallussa olleet tavarat, jotka ovat kuuluneet alun perin Cobainille.

Kertoman mukaan lopulta miehet pahoinpitelivät ja ryöstivät Silvan. Mirror-lehden saamien tietojen mukaan heidän tarkoituksenaan oli noutaa eritoten edesmenneen Nirvana-tähden kitara, mitä hän käytti kuuluisassa MTV Unplugged -esityksessään vuonna 1993.

Courtney Love ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Lähde: Mirror

Lue myös: Maria Veitolaa syytetään edelleen melkein joka päivä Tomi Metsäkedon "elämän pilaamisesta"

Lue myös: Seksikulttiin kuuluneet naiset polttomerkittiin - Smallville-tähti myönsi idean olleen hänen

Kilpailut

Uusimmat