Kuva: Getty Images

Lily Allen, 33, kertoi seksuaalisesta hyväksikäytöstä - asia lakaistiin maton alle

08.06.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Allenin hyväksikäyttäjä oli naisen mukaan henkilö, jonka kanssa hän työskenteli.

Yhdysvaltojen Hollywood-piirejä on viime syksystä lähtien kuohuttanut kohu, jossa useita korkeissa asemissa olevia henkilöitä on syytetty naisten seksuaalisesta ahdistelusta ja jopa raiskauksista on raportoitu. 

Nyt brittiläinen laulaja Lily Allen, 33, on kertonut joutuneensa myös vakavan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Allen kertoi, että häntä käytti hyväksi hänen kanssaan työskennellyt ja korkeassa asemassa ollut henkilö. 

The Sun-julkaisu uutisoi, että Allen ilmoitti tapahtuneesta, mutta hänet vaiennettiin, koska se olisi vaikuttanut niin monen ihmisen uraan. 

- Ilmoitin tapahtuneesta, mutta kukaan ympärilläni ei tehnyt mitään. Sen sijaan minusta yritettiin päästä eroon, koska en ollut niin arvokas enkä tehnyt niin paljon rahaa kuin henkilö, joka käytti minua hyväksi. Koko asia lakaistiin maton alle, Allen kertoo. 

Nainen on avautunut rohkeasti myös omasta alkoholi- ja päihderiippuvuudestaan, jonka kanssa hän painiskeli uransa alkuaikoina. Nykyisin kahden lapsen äiti vakuuttaa päässeensä eroon päihteistä ja voivansa hyvin. 

Uusimmat