Kuva: Getty Images

Missä välissä he kasvoivat? Katso, miltä julkkisten lapset näyttävät tänä päivänä

08.06.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Jotkut lapset ovat seuranneet vanhempiensa jalanjälkiä näyttelijäksi, mutta esimerkiksi Brooklyn Beckham lähti opiskelemaan valokuvausta.

Aika tuntuu menevän vanhemmiten nopeammin ja nopeammin. Parhaiten ajan kulumisen huomaa esimerkiksi julkkisten lapsista, jotka näyttävät vain pyrähtäneen teini-ikäisiksi yhdessä yössä. 

Insider-julkaisu listasi, miltä julkkisten lapset näyttävät tänä päivänä. 

Hailey Scott 

Hailey Scott on räppäri Eminemin tytär. Haileyn nimi on tutu faneille siitä, että mies on avoimesti vuodattanut tuntojaan lapsestaan ja hänen entisen vaimonsa myrskyisästä suhteesta biiseihin. Nykyisin Hailey on 22-vuotias opiskelija. Hän opiskelee Michiganissa. 

Suri Cruise 

Katie Holmesin ja Tom Cruisen liitosta syntynyt tytär, Suri, on jo nyt 11-vuotias. Holmes on julkaissut monia suloisia kuvia omalla Instagram-tilillään tyttärestään. Valitettavasti tyttären isä ei ole tietojen mukaan ollut kuvioissa vuosiin. Joidenkin tietojen mukaan Holmes on halunnut pitää Surin erossa Tom Cruisen kannattamasta uskonnosta, skientologiasta. 

(kuva: Getty Images )

Maddox Jolie-Pitt 

Angelina Jolie ja Brad Pitt adoptoivat Cambodzasta pienen Maddox-pojan vuonna 2002. Nykyisin 16-vuotias nuori mies on nähty monesti äitinsä rinnalla punaisella matolla. Maddox on vanhin Jolien kuudesta lapsesta. 

(kuva: Getty Images )

Jaden Smith

Näyttelijäpariskunta Will Smithin ja Jada Pinkett-Smithin vanhin lapsi Jaden Smith on jo 19-vuotias. Nuorukainen on seurannut hänen vanhempiensa jalanjälkiä ja aloitellut näyttelijänä uraansa. Poika muutti omaan taloonsa viime vuonna. 

(kuva: Getty Images )

Bindi Irwin 

Krokotiilimieheksi tituleeratun Steve Irwinin kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 12 vuotta. Miestä jäivät kaipaamaan hänen vaimonsa sekä kaksi lasta. Bindi Irwin on nykyisin 19-vuotias. Nykyisin nuori nainen on kunnostautunut näyttelijänä. 

(kuva: Getty Images )

Brooklyn Beckham 

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin ja entisen ammattijalkapalloillija David Beckhamin vanhin poika Brooklyn on jo 19-vuotias. Mies muutti viime vuonna itse Yhdysvaltoihin opiskelemaan valokuvausta. 

(kuva: Getty images )

Lue myös: Lasten hulvattomimpia kommentteja koottiin yhteen – nyt saa nauraa!

Lähde: Insider 

Kilpailut

Uusimmat