Kuva: Handout

Joanna Kuvaja muistelee elämänsä oudointa pokausyritystä: "Yritin vain jatkaa ajamista"

12.06.2018 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvaja kohtasi innokkaan miehen Italiassa.

Vuonna 2007 toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Joanna Kuvaja, 33, on viime vuosien aikana ottanut haltuun television ja radion. Häntä päästään kuulemaan muun muassa Radio Novan liikennestudiossa, jota hän juontaa yhdessä Antti Haajasen kanssa.

Muistellessaan omia autoilujaan Kuvaja intoutui paljastamaan ehkä elämänsä oudoimman pokausyrityksen, joka sattui vilkkaalla moottoritiellä Italiassa.

- Olin ajamassa maaseudulta Roomaan raviradalle ja siirryin siihen Rooman isolle kehälle, jossa oli silloinkin todella paljon liikennettä. Ajoin siinä sitä omaa kaistaani, kun joku ajaa viereeni, Kuvaja muistelee Voice.fi:n haastattelussa.

Kuvajan mukaan hän ajoi täysin rajoitusten mukaan. Tästä huolimatta vierelle pyyhältänyt auto ei painellut ohi, vaan jä vierelle.

- Se auto vain oli siinä vierellä ja jossain vaiheessa oli sitten pakko vilkaista sivulle. Sellainen ihan kivannäköinen kundi sitä autoa siinä ajoi ja tuijotti minua todella ystävällisesti, Kuvaja muistelee nauraen.

Tilanne meni kuitenkin koko ajan oudommaksi, ja se mitä seuraavana tapahtui, yllätti Kuvajankin täysin.

- Yritin vain jatkaa ajamista. Sitten meni hetki, ja hän jättäytyi vähän. Pian hän kuitenkin ajoi takaisin rinnalle, tööttäsi ja näytti minulle lappua, johon hän oli kirjoittanut puhelinnumeronsa.

Kuvaja myöntää, että tilanne oli koominen.

- Kyllä mua vähän nauratti. Tilanne oli niin hämmentävä, että hetken jopa mietin, että kuinkahan pitkään hän oikeasti aikoo minua seurata. Kävihän se numeron ylösottaminen mielessä, mutta en kuitenkaan sitä tehnyt, hän nauraa.

Kuuntele liikennestudiota perjantaisin klo 15 alkaen.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suomalaisjuontajan pokka petti kesken suoran lähetyksen - katso hulvaton video

Kilpailut

Uusimmat