Kuva: Getty Images

Angelina Jolien ja Brad Pittin huoltajuuskiista sai ikäviä piirteitä - tiukat säännöt rajoittavat

13.06.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Angelina Jolie hamuaa lapsiaan mukaan uuden elokuvan kuvauksiin Britteihin.

Kerroimme täällä, että näyttelijä Angelina Jolie, 43, on turhautunut avioeroprosessiin ja sen tuomaan huoltajuuskiistaan entisen miehensä Brad Pittin, 54, kanssa. Syy on siinä, että Jolieta oli kielletty viemästä lapsiaan pois maasta, koska oikeustaistelu on vielä kesken. Nainen olisi halunnut ottaa jälkikasvunsa mukaan Maleficient 2 -elokuvan kuvauksiin Britanniaan. 

Nyt lasten vieminen Britteihin näyttää valoisalta, tietyillä ehdoilla. 

Vaikka Joliella on ollut tähän asti kuuden lapsen pääasiallinen huoltajuus, oikeus on halunnut varmistaa sen, että Pitt pystyisi pitämään lapsiinsa yhteyttä Maleficient 2 -elokuvan kuvausten aikana kertoo Daily Mail -julkaisu. 

Jolien pitää oikeuden mukaan antaa Pittille puhelinnumerot, joista isä saa lapsensa kiinni aina. Sen lisäksi nainen ei saa valvoa lastensa ja heidän isänsä välisiä keskusteluja. Sen lisäksi vanhempien täytyy noudattaa tiukkaa aikataulua, josta käy ilmi, kuinka paljon lapset saavat olla kummankin vanhemman luona. Pitt ei julkaisun mukaan saa tavata lapsiaan ilman psykologin valvontaa.

Sen lisäksi Jolie saa soittaa lapsilleen vain kerran päivässä, kun he ovat isänsä huomassa. Oikeus kertoi, että jos Jolie rikkoo sääntöjä, hän on vaarassa menettää pääasiallisen huoltajuuden. 

Pari erosi toisistaan jo 2016. Jolie syytti Pittiä heidän lastensa pahoinpitelystä ja uhkaavasta käytöksestä lentomatkalla. Syytteet kuitenkin kumottiin. 

Lue myös: Fanit varmoja Brad Pittin uudesta seurustelusuhteesta - oppilaan ottama kuva on paljonpuhuva

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat